Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NeroFrigorifero Brancaleone United
offensiva Tactiek Antistenybis
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
34 gemiddelde waardering 41.7
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


10e minuut.
Daar is Ruberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubera verovert de bal door een tackle van achteren. Vernaccia geeft een lange en hoge pass. Chiara rent richting de bal. Chiara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara draait met de bal, schiet en ... Petrescu probeert naar een medespeler te passen. Stoian rent richting de bal. Stoian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chiara is nu in balbezit. Arcansano rent richting de bal. Arcansano met een sublieme pass. Cogoi rent richting de bal. Cogoi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kubera probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Huy met een sublieme pass. Dong is nu in balbezit. Stoian onderschept slim de pass. Stoian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - Brancaleone United 1:0

45e minuut.
Fina is nu in balbezit. Suardi verovert de bal door een tackle van achteren. Suardi passt de bal zonder na te denken. Chiara is nu in balbezit. Chiara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NeroFrigorifero - Brancaleone United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeroFrigorifero 69%, Brancaleone United 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NeroFrigorifero - Brancaleone United 1:1

49e minuut.
Papagnone kopt de bal weg. Vălăhuţă is nu in balbezit. Chiara onderschept slim de pass. Chiara geeft een lange en hoge pass. Suardi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - Brancaleone United 1:2

54e minuut.
Cogoi geeft een lange en hoge pass. Suardi kopt de bal weg. Papagnone probeert de bal aan de voet te houden. Chiara is nu in balbezit. Chiara schiet op doel. Petrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Wyłupski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruberto met de inworp. Vernaccia is nu in balbezit. Vernaccia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cogoi passt de bal zonder na te denken. Vernaccia is nu in balbezit. Vernaccia probeert naar een medespeler te passen. Suardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vălăhuţă passt de bal zonder na te denken. González González geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Frigerio de bal onder controle te krijgen. Stoian rent richting de bal. Stoian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Arcansano speelt de bal door. Ruberto is nu in balbezit. Kubera begaat een overtreding. Kubera krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Arcansano is nu in balbezit. Arcansano passt de bal met de wreef. Suardi rent richting de bal. Suardi schiet op doel. Petrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - Brancaleone United 1:3

82e minuut.
Arcansano passt de bal in één keer door. Suardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suardi passt de bal zonder na te denken. Ruberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruberto schiet op doel. Petrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiara rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vernaccia is nu in balbezit. Vernaccia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - Brancaleone United 1:4

85e minuut.
Arcansano onderschept slim de pass. Arcansano geeft de bal voor. Papagnone kan de bal niet met de borst controleren. Suardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeroFrigorifero 76%, Brancaleone United 24%.
NeroFrigorifero - Brancaleone United 1:4