Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turris Libyssonis S.Eraclio_Spurs
4 1 3 2 Tactiek giamaica
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 46.6
solide Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
Batty heeft problemen om de bal te vangen. Mantineo rent richting de bal. Mantineo passt de bal met de wreef. Shaw heeft problemen om de bal te vangen. Shaw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Durst begaat een overtreding. Mason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mason zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chalmers kopt de bal weg. Mantineo rent richting de bal. Mantineo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Mak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kobusinski de bal. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Durst probeert naar een medespeler te passen. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk geeft de bal voor. Mak is nu in balbezit. Mak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turris Libyssonis 46%, S.Eraclio_Spurs 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turris Libyssonis - S.Eraclio_Spurs 0:0

49e minuut.
Shaw passt de bal in één keer door. Chalmers is nu in balbezit. Chalmers passt de bal zonder na te denken. Mantineo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantineo draait met de bal, schiet en ... Preci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Daar is Grzywaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski onderschept slim de pass. Shaw verovert de bal door een tackle van achteren. Shaw draait met de bal, schiet en ... Preci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Óváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Óváry geeft een lange en hoge pass. Shaw is nu in balbezit. Shaw schiet op doel. Preci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - S.Eraclio_Spurs 1:0

72e minuut.
Durst bereikt de bal nog maar net als eerste. Durst geeft een hoge lob. Anusiak is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fadeev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Jackson speelt de bal door. Inworp. Fadeev met de inworp. Agárdi is nu in balbezit. Agárdi geeft een lange en hoge pass. Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Agárdi geeft een hoge lob. Ağatürk rent richting de bal. Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Fina haalt uit met een fantastische trap. Jackson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turris Libyssonis - S.Eraclio_Spurs 1:1

78e minuut.
Mason verovert de bal door een tackle van achteren. Mason geeft een hoge lob. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw haalt uit met een fantastische trap. Preci probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mantineo probeert naar een medespeler te passen. Batty rent richting de bal. Batty passt de bal in één keer door. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turris Libyssonis 53%, S.Eraclio_Spurs 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turris Libyssonis - S.Eraclio_Spurs 1:1