Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: eagle65 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15236
eagle65 Taurus F.C
NMM Tactiek 2022
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen very good


4e minuut.
Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansur is nu in balbezit. Kukësi met een sublieme pass. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Reverte rent richting de bal. Älvebring verovert de bal door een tackle van achteren. Älvebring geeft een hoge lob. Popovic is nu in balbezit. Popovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eagle65 - Taurus F.C 0:1

15e minuut.
Beszczyński geeft de bal voor. Vujasinović speelt de bal door. Beszczyński kopt de bal weg. Popovic is nu in balbezit. Popovic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Deja rent richting de bal. Deja probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calvo de bal. Beszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszczyński schiet op doel. Vujasinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Deja met een snelle inworp. Beszczyński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Calvo de bal onder controle te krijgen. Kukësi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukësi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Życiński probeert naar een medespeler te passen. Busuioc heeft problemen om de bal te vangen. Busuioc passt de bal in één keer door. Kukësi is nu in balbezit. Kukësi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mansur kopt de bal weg. Reverte probeert de bal met de borst te controleren. Fillinger rent richting de bal. Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Benke draait met de bal, schiet en ... Athanasopoulos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle65 69%, Taurus F.C 31%.
eagle65 - Taurus F.C 0:1

58e minuut.
Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Benke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jurili de bal. Reverte is nu in balbezit. Reverte draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Athanasopoulos met een sublieme pass. Deja kopt de bal weg. Popovic is nu in balbezit. Popovic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szumski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Busuioc is nu in balbezit. Busuioc passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Beszczyński de bal onder controle te krijgen. Popovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic draait met de bal, schiet en ... Vujasinović bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Rogaliński komt het veld opgelopen. Əmirov komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Älvebring de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benke. Älvebring raakt geblesseerd tijdens het duel. Garalà zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Popovic is nu in balbezit. Popovic haalt uit met een fantastische trap. Vujasinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle65 - Taurus F.C 0:2

74e minuut.
Əmirov kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beszczyński is nu in balbezit. Beszczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Drozdenko passt de bal in één keer door. Benke rent richting de bal. Beszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Fillinger onderschept slim de pass. Fillinger schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle65 - Taurus F.C 1:2

82e minuut.
Pabis is nu in balbezit. Pabis probeert naar een medespeler te passen. Szumski speelt de bal door. Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogaliński draait met de bal, schiet en ... Athanasopoulos bokst de bal weg.

89e minuut.
Życiński met een snelle inworp. Szumski probeert naar een medespeler te passen. Garalà rent richting de bal. Benke verovert de bal door een tackle van achteren. Benke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle65 61%, Taurus F.C 39%.
eagle65 - Taurus F.C 1:2