Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: WP 88 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2632
WP 88 F.C Bonascola 2009
442 Tactiek tona
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 44.1
formidable Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


6e minuut.
Ketels geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Scapin stond buitenspel. Altobello neemt vlug de vrije trap. Neri is nu in balbezit. Neri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Samek is nu in balbezit. Brasi verovert de bal door een tackle van achteren. Brasi passt de bal met de wreef. Daar is Casablanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casablanca schiet op doel. Szwarczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Guereschi probeert naar een medespeler te passen. Casablanca is nu in balbezit. Casablanca passt de bal zonder na te denken. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - F.C Bonascola 2009 1:0

14e minuut.
Bafas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vojtíšek geeft een lange en hoge pass. Szwarczewski speelt de bal door. Scapin rent richting de bal. Scapin draait met de bal, schiet en ... Tamburino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polders kopt de bal weg. Afilipoaiei heeft problemen om de bal te vangen. Mighten geeft een lange en hoge pass. Tamburino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Neri passt de bal in één keer door. Carobbi is nu in balbezit. Carobbi met een sublieme pass. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Carobbi passt de bal in één keer door. Guereschi rent richting de bal. Guereschi passt de bal zonder na te denken. Casablanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casablanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vojtíšek met een sublieme pass. Casablanca heeft problemen om de bal te vangen. Casablanca passt de bal in één keer door. Neri is nu in balbezit. Neri schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Szwarczewski met een sublieme pass. Mighten kopt de bal weg. Klungelig pakt Brasi de bal. Samek rent richting de bal. Samek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Garde is nu in balbezit. Carobbi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Garde de bal onder controle te krijgen. Casablanca rent richting de bal. Casablanca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szwarczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Neri heeft problemen om de bal te vangen. Daza rent richting de bal. Neri onderschept slim de pass. Neri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Guereschi is nu in balbezit. Guereschi passt de bal in één keer door. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Casablanca onderschept slim de pass. Casablanca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Guereschi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Neri de bal. Neri passt de bal in één keer door. Daar is Casablanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casablanca haalt uit met een fantastische trap. Szwarczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Radu de bal. Felloni Cinali is nu in balbezit. Neri verovert de bal door een tackle van achteren. Neri haalt uit met een fantastische trap. Szwarczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 40%, F.C Bonascola 2009 60%.
WP 88 - F.C Bonascola 2009 1:0

46e minuut.
Mighten passt de bal met de wreef. Scapin is nu in balbezit. Brasi begaat een overtreding. Brasi krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Afilipoaiei met een sublieme pass. Neri speelt de bal door. Ketels heeft problemen om de bal te vangen. Casablanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casablanca haalt uit met een fantastische trap. Szwarczewski bokst de bal weg.

57e minuut.
Altobello geeft een hoge lob. Carobbi rent richting de bal. Carobbi passt de bal zonder na te denken. Casablanca rent richting de bal. Casablanca schiet op doel. Szwarczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Vojtíšek geeft een lange en hoge pass. Neri is nu in balbezit. Felloni Cinali legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Neri raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guereschi neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - F.C Bonascola 2009 2:0

60e minuut.
Neri onderschept slim de pass. Neri passt de bal met de wreef. Carobbi heeft problemen om de bal te vangen. Carobbi geeft de bal voor. Casablanca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei geeft de bal voor. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - F.C Bonascola 2009 3:0

76e minuut.
Samek rent richting de bal. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Altobello onderschept slim de pass. Samek rent richting de bal. Samek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 35%, F.C Bonascola 2009 65%.
WP 88 - F.C Bonascola 2009 3:0