Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:35
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: JARUZA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10139
JARUZA VICTRIX
new Tactiek tipo
59% Balbezit 41%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 42.4
very good Schieten adequate
solid Passen weak
very good Verdedigen good


13e minuut.
Svensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante onderschept slim de pass. Dormetta maakt een afschuwelijke overtreding. Dormetta krijgt een gele kaart. Infante raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Varlan onderschept slim de pass. Varlan probeert naar een medespeler te passen. García Valle rent richting de bal. Dragomirescu geeft een hoge lob. Stephens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
García Valle met een sublieme pass. Ciałko rent richting de bal. Varlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko verovert de bal door een tackle van achteren. Ciałko schiet op doel. Stephens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JARUZA 64%, VICTRIX 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JARUZA - VICTRIX 0:0

50e minuut.
Pollaris geeft de bal voor. Inworp. Svensson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Garres heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cacciabovi de bal onder controle te krijgen. Ardelean onderschept slim de pass. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cycol is nu in balbezit. Cycol geeft een lange en hoge pass. Daar is Erkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - VICTRIX 1:0

60e minuut.
Ciałko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cycol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycol geeft de bal voor. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan draait met de bal, schiet en ... Kurismaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pollaris is nu in balbezit. Pollaris geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dormetta neemt de hoekschop. Erkan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gardell heeft problemen om de bal te vangen. Garres is nu in balbezit. Garres speelt de bal door. Dormetta is nu in balbezit. Dormetta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pollaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollaris geeft de bal voor. Kurismaa kopt de bal weg. Erkan controleert de bal met de borst. Erkan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Garres is nu in balbezit. Garres passt de bal in één keer door. Erkan is nu in balbezit. Erkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JARUZA 38%, VICTRIX 62%.
JARUZA - VICTRIX 1:0