Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NeroFrigorifero S.Eraclio_Spurs
Normal Tactiek giamaica
48% Balbezit 52%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 43.8
average Schieten formidable
adequate Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Fadeev rent richting de bal. Fadeev speelt de bal door. Anusiak rent richting de bal. Anusiak schiet op doel. Petrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:1

4e minuut.
Durst met de inworp. Jędrzejko met een sublieme pass. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anusiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:2

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fina probeert naar een medespeler te passen. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anusiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Anusiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Górka komt het veld opgelopen. Durst met de inworp. Ngọc Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina onderschept slim de pass. Fina schiet op doel. Petrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Fadeev is nu in balbezit. Fadeev probeert naar een medespeler te passen. Górka rent richting de bal. Górka haalt uit met een fantastische trap. Petrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:3

13e minuut.
Grzywaczewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Agárdi de bal. Agárdi probeert naar een medespeler te passen. Górka is nu in balbezit. Górka haalt uit met een fantastische trap. Petrescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:4

18e minuut.
Agárdi probeert naar een medespeler te passen. Górka is nu in balbezit. Górka passt de bal met de wreef. Fina is nu in balbezit. Fina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:5

22e minuut.
Jędrzejko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agárdi rent richting de bal. Agárdi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Górka de bal. Górka draait met de bal, schiet en ... Petrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zielony onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:6

25e minuut.
Górka rent richting de bal. Papagnone begaat een overtreding. Górka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fadeev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fina is nu in balbezit. Fina schiet op doel. Petrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pietka de bal. Fina rent richting de bal. Fina haalt uit met een fantastische trap. Petrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:7

27e minuut.
Durst probeert naar een medespeler te passen. Grzywaczewski probeert naar een medespeler te passen. Sechelmann speelt de bal door. Daar is Górka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fadeev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fina springt en kopt de bal. Petrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pietka speelt de bal door. González González bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durst geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Górka maakt een snoekduik en kopt de bal. Petrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Górka rent richting de bal. Górka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:8

31e minuut.
Pietka geeft de bal voor. Jędrzejko rent richting de bal. Fadeev probeert naar een medespeler te passen. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Novellini speelt de bal door. Grzywaczewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ngọc Huy de bal. Fina rent richting de bal. Fina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Agárdi de bal onder controle te krijgen. Jędrzejko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sechelmann de bal. Jędrzejko speelt de bal door. Górka rent richting de bal. Paal! Górka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeroFrigorifero 88%, S.Eraclio_Spurs 12%.
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:9

46e minuut.
Preci komt het veld opgelopen. Fina speelt de bal door. Klungelig pakt Górka de bal. Górka speelt de bal door. Fina rent richting de bal. Fina draait met de bal, schiet en ... Petrescu bokst de bal weg. Daar is Fina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agárdi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:10

50e minuut.
Jędrzejko verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejko speelt de bal door. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka draait met de bal, schiet en ... Petrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:11

55e minuut.
Agárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agárdi passt de bal in één keer door. Górka heeft problemen om de bal te vangen. Górka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:12

57e minuut.
Jędrzejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejko passt de bal met de wreef. Górka is nu in balbezit. Górka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:13

59e minuut.
Górka rent richting de bal. Górka met een sublieme pass. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina draait met de bal, schiet en ... Petrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:14

66e minuut.
Klungelig pakt Agárdi de bal. Agárdi met een sublieme pass. Górka is nu in balbezit. Górka haalt uit met een fantastische trap. Petrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:15

67e minuut.
Zielony rent richting de bal. Zielony geeft de bal voor. Fadeev kopt de bal weg. Fina rent richting de bal. Fina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Stoian is nu in balbezit. Durst verovert de bal door een tackle van achteren. Durst speelt de bal door. Górka is nu in balbezit. Górka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agárdi is nu in balbezit. Agárdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:16

73e minuut.
Durst passt de bal zonder na te denken. Jędrzejko is nu in balbezit. Jędrzejko passt de bal in één keer door. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Górka is nu in balbezit. Górka geeft de bal voor. Daar is Pietka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Fina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:17

76e minuut.
Grzywaczewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ébora komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kobusinski met een sublieme pass. Fadeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadeev speelt de bal door. Górka is nu in balbezit. Górka schiet op doel. Petrescu bokst de bal weg. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:18

79e minuut.
Durst probeert naar een medespeler te passen. Novellini rent richting de bal. Novellini passt de bal zonder na te denken. Górka rent richting de bal. Górka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:19

81e minuut.
Ngọc Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Agárdi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngọc Huy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ngọc Huy met een snel genomen vrije trap. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka draait met de bal, schiet en ... Petrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Papagnone geeft de bal voor. Inworp. Fadeev met een snelle inworp. Górka is nu in balbezit. Górka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fina rent richting de bal. Fina haalt uit met een fantastische trap. Petrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:20

85e minuut.
Klungelig pakt Ngọc Huy de bal. Agárdi verovert de bal door een tackle van achteren. Górka rent richting de bal. Górka draait met de bal, schiet en ... Petrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:21

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Jędrzejko de bal onder controle te krijgen. Agárdi is nu in balbezit. Agárdi speelt de bal door. Górka rent richting de bal. Górka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka schiet op doel. Petrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeroFrigorifero 88%, S.Eraclio_Spurs 12%.
NeroFrigorifero - S.Eraclio_Spurs 0:22