Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: JARUZA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13110
JARUZA CSKA Yambol
new Tactiek 5-2-3SINnew
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 58.7
good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Pálinkáš met de inworp. Skorupa probeert naar een medespeler te passen. Coito bereikt de bal nog maar net als eerste. Coito geeft een lange en hoge pass. Morgan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pálinkáš speelt de bal door. Pithan bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér begaat een overtreding. Pithan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pálinkáš wilt de vrije trap nemen. Stephens bokst de bal weg. Pithan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pithan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Pithan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pithan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Veér de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Roser neemt de hoekschop. Morgan rent richting de bal. Pithan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pithan schiet op doel. Stephens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - CSKA Yambol 0:1

38e minuut.
Pithan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Valle is nu in balbezit. García Valle passt de bal met de wreef. Pithan is nu in balbezit. Pithan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Anacleto Campanella met een snelle inworp. Roser speelt de bal door. Anacleto Campanella rent richting de bal. Anacleto Campanella geeft een hoge lob. Pithan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JARUZA 64%, CSKA Yambol 36%.
JARUZA - CSKA Yambol 0:1

46e minuut.
Wareniak komt het veld opgelopen. Lipnicki komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pithan heeft problemen om de bal te vangen. Pithan probeert naar een medespeler te passen. Lipnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnicki schiet op doel. Stephens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Anacleto Campanella passt de bal zonder na te denken. Roser is nu in balbezit. Roser passt de bal zonder na te denken. Lipnicki rent richting de bal. Lipnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Garres met een sublieme pass. Szombierski rent richting de bal. Erkan onderschept slim de pass. Erkan heeft problemen om de bal te vangen. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Markov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JARUZA - CSKA Yambol 1:1

87e minuut.
Pálinkáš passt de bal in één keer door. Pithan rent richting de bal. Pithan passt de bal in één keer door. Lipnicki is nu in balbezit. Lipnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - CSKA Yambol 1:2

88e minuut.
Rotsaert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palizas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JARUZA 60%, CSKA Yambol 40%.
JARUZA - CSKA Yambol 1:2