Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Yambol JARUZA
5-2-3DINnew Tactiek new
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 56.6
excellent Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


12e minuut.
Varlan is nu in balbezit. Varlan geeft een lange en hoge pass. Clos Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wareniak is nu in balbezit. Wareniak geeft een lange en hoge pass. Pithan rent richting de bal. Pithan draait met de bal, schiet en ... Stephens bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - JARUZA 1:0

27e minuut.
Clos Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Pithan rent richting de bal. Pithan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garres probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roser geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dodrescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zico onderschept slim de pass. Palizas onderschept slim de pass. Palizas passt de bal in één keer door. Dierckx is nu in balbezit. Dierckx haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cowan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Yambol - JARUZA 1:1

38e minuut.
Palizas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Clos Gómez de bal. Clos Gómez passt de bal zonder na te denken. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Wareniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Roser is nu in balbezit. Roser geeft een hoge lob. Pithan rent richting de bal. Pithan draait met de bal, schiet en ... Stephens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - JARUZA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 32%, JARUZA 68%.
CSKA Yambol - JARUZA 2:1

52e minuut.
Cycol onderschept slim de pass. Cycol geeft een lange en hoge pass. Zico heeft problemen om de bal te vangen. Erkan rent richting de bal. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Cowan bokst de bal weg.

58e minuut.
Roser met een sublieme pass. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu passt de bal zonder na te denken. Pithan is nu in balbezit. Pithan draait met de bal, schiet en ... Stephens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Erkan met een sublieme pass. Szombierski rent richting de bal. Dierckx onderschept slim de pass. Dierckx schiet op doel. Cowan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Yambol - JARUZA 2:2

76e minuut.
Zico onderschept slim de pass. Zico speelt de bal door. Roser met een sublieme pass. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Roser passt de bal met de wreef. Pithan rent richting de bal. Met opzet legt Garres zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Garres naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 37%, JARUZA 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Yambol - JARUZA 2:2