Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: WP 88 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4015
WP 88 eagle65
442 Tactiek NMM
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Emiliano probeert naar een medespeler te passen. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Benke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benke krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Altobello probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drozdenko neemt de hoekschop. Benke rent richting de bal. Benke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rogaliński rent richting de bal. Rogaliński passt de bal in één keer door. Benke rent richting de bal. Benke geeft de bal voor. Emiliano krijgt zijn hoofd ertegen. Tamburino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benke is nu in balbezit. Benke schiet op doel. Tamburino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - eagle65 0:1

23e minuut.
Bafas passt de bal met de wreef. Casablanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Faedda begaat een overtreding. Faedda krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rogaliński met een sublieme pass. Benke rent richting de bal. Benke geeft een lange en hoge pass. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - eagle65 0:2

32e minuut.
Giménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koźmiński speelt de bal door. Bafas heeft problemen om de bal te vangen. Benke is nu in balbezit. Benke geeft een lange en hoge pass. Tamburino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Koźmiński is nu in balbezit. Guereschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koźmiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reyes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Afilipoaiei kan de bal niet met de borst controleren. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Faedda rent richting de bal. Casablanca onderschept slim de pass. Reyes probeert naar een medespeler te passen. Casablanca is nu in balbezit. Casablanca draait met de bal, schiet en ... Vujasinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 54%, eagle65 46%.
WP 88 - eagle65 0:2

51e minuut.
Brasi passt de bal zonder na te denken. Faedda heeft problemen om de bal te vangen. Vojtíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Casablanca rent richting de bal. Casablanca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Szumski met een snelle inworp. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez passt de bal in één keer door. Benke is nu in balbezit. Benke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Callandt komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei passt de bal in één keer door. Carobbi speelt de bal door. Casablanca is nu in balbezit. Casablanca draait met de bal, schiet en ... Vujasinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neri rent richting de bal. Neri schiet op doel. Vujasinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Giménez is nu in balbezit. Giménez passt de bal met de wreef. Benke is nu in balbezit. Benke haalt uit met een fantastische trap. Tamburino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Fillinger komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bafas met een sublieme pass. Casablanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casablanca speelt de bal door. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Pabis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Drozdenko is nu in balbezit. Afilipoaiei verovert de bal door een tackle van achteren. Afilipoaiei geeft een lange en hoge pass. Casablanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casablanca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez geeft een hoge lob. Callandt kopt de bal weg. Fillinger rent richting de bal. Fillinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Polders onderschept slim de pass. Benke verovert de bal door een tackle van achteren. Benke met een sublieme pass. Callandt rent richting de bal. Callandt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Guereschi passt de bal in één keer door. Carobbi rent richting de bal. Carobbi speelt de bal door. Casablanca rent richting de bal. Casablanca schiet op doel. Vujasinović bokst de bal weg. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - eagle65 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 57%, eagle65 43%.
WP 88 - eagle65 1:2