Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real 11 United NeroFrigorifero
352DL Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
46 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 31.5
formidable Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Kubera kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basani met de inworp. Fila geeft een hoge lob. Dajao maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 1:0

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Basani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Topka kopt de bal weg. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 2:0

3e minuut.
Stoian probeert naar een medespeler te passen. Głodowski rent richting de bal. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 3:0

5e minuut.
Topka passt de bal met de wreef. Sagna probeert naar een medespeler te passen. Balanchivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanchivadze geeft een lange en hoge pass. Topka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 4:0

8e minuut.
Fila kan de bal niet met de borst controleren. Stoian rent richting de bal. Fila verovert de bal door een tackle van achteren. Fila met een sublieme pass. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 5:0

10e minuut.
Sagna geeft een hoge lob. Głodowski probeert de bal aan de voet te houden. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 6:0

12e minuut.
Fila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fila passt de bal met de wreef. Dajao is nu in balbezit. Dajao schiet op doel. Adamoli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Balanchivadze is nu in balbezit. Balanchivadze speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Topka de bal. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fila met een sublieme pass. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 7:0

15e minuut.
Tzimet speelt de bal door. Klungelig pakt Kraś de bal. Kraś speelt de bal door. Głodowski is nu in balbezit. Głodowski schiet op doel. Mišković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Dajao kopt de bal weg. Dajao is nu in balbezit. Klungelig pakt Dajao de bal. Dajao draait met de bal, schiet en ... Adamoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 8:0

18e minuut.
Sagna is nu in balbezit. Sagna passt de bal in één keer door. Balanchivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Balanchivadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balanchivadze probeert naar een medespeler te passen. Adamoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dajao rent richting de bal. De bal raakt de paal. Dajao is nu in balbezit. Dajao haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Fila probeert naar een medespeler te passen. Balanchivadze heeft problemen om de bal te vangen. Balanchivadze passt de bal zonder na te denken. Dajao rent richting de bal. Dajao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Topka is nu in balbezit. Topka geeft de bal voor. Dajao is nu in balbezit. Dajao haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 9:0

27e minuut.
Speziga probeert naar een medespeler te passen. Balanchivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanchivadze passt de bal zonder na te denken. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka schiet op doel. Adamoli bokst de bal weg. Dajao rent richting de bal. Dajao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Głodowski is nu in balbezit. Topka verovert de bal door een tackle van achteren. Topka met een sublieme pass. Dajao rent richting de bal. Dajao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Balanchivadze passt de bal in één keer door. Dajao is nu in balbezit. Dajao probeert naar een medespeler te passen. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 10:0

36e minuut.
Stoian speelt de bal door. Głodowski rent richting de bal. Dajao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dajao krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Topka de bal. Topka passt de bal zonder na te denken. Fila met een sublieme pass. Dajao is nu in balbezit. Dajao draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 11:0

41e minuut.
Hunanyan rent richting de bal. Sagna speelt de bal door. Balanchivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 12:0

42e minuut.
Stoian heeft problemen om de bal te vangen. Stoian passt de bal met de wreef. Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka verovert de bal door een tackle van achteren. Topka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 28%, NeroFrigorifero 72%.
Real 11 United - NeroFrigorifero 13:0

46e minuut.
Wołodyjowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pietka rent richting de bal. Topka onderschept slim de pass. Topka probeert naar een medespeler te passen. Dajao rent richting de bal. Dajao draait met de bal, schiet en ... Adamoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fila rent richting de bal. Fila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Topka onderschept slim de pass. Topka speelt de bal door. Balanchivadze is nu in balbezit. Dajao is nu in balbezit. Dajao draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś geeft de bal voor. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 14:0

53e minuut.
Balanchivadze rent richting de bal. Balanchivadze probeert naar een medespeler te passen. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 15:0

55e minuut.
Balanchivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanchivadze passt de bal zonder na te denken. Topka rent richting de bal. Topka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 16:0

56e minuut.
Daar is Dajao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagna is nu in balbezit. Dajao met een sublieme pass. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 17:0

58e minuut.
Tzimet rent richting de bal. Tzimet passt de bal zonder na te denken. Topka is nu in balbezit. Topka haalt uit met een fantastische trap. Adamoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

58e minuut.
Buttu geeft een hoge lob. Wołodyjowski rent richting de bal. Fila onderschept slim de pass. Dajao rent richting de bal. Dajao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Balanchivadze probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dajao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajao probeert naar een medespeler te passen. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 18:0

63e minuut.
Fila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fila probeert naar een medespeler te passen. Balanchivadze probeert naar een medespeler te passen. Fila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fila passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tzimet passt de bal met de wreef. Fila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fila passt de bal in één keer door. Dajao is nu in balbezit. Dajao schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fielek kopt de bal weg. Tzimet is nu in balbezit. Tzimet met een sublieme pass. Dajao heeft problemen om de bal te vangen. Dajao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hunanyan speelt de bal door. Kraś is nu in balbezit. Kraś probeert naar een medespeler te passen. Tzimet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fila probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 19:0

69e minuut.
Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao onderschept slim de pass. Dajao schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Fila rent richting de bal. Fila passt de bal zonder na te denken. Daar is Dajao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajao schiet op doel. Adamoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Topka heeft problemen om de bal te vangen. Adamoli met een sublieme pass. Fila kopt de bal weg. Dajao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dajao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 20:0

75e minuut.
Fila verovert de bal door een tackle van achteren. Fila speelt de bal door. Dajao rent richting de bal. Dajao haalt uit met een fantastische trap. Adamoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 21:0

76e minuut.
Balanchivadze probeert naar een medespeler te passen. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao is nu in balbezit. Dajao draait met de bal, schiet en ... Adamoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao passt de bal zonder na te denken. Balanchivadze speelt de bal door. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka draait met de bal, schiet en ... Adamoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kraś passt de bal met de wreef. Balanchivadze speelt de bal door. Topka is nu in balbezit. Topka haalt uit met een fantastische trap. Adamoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 22:0

80e minuut.
Topka rent richting de bal. Topka passt de bal in één keer door. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 23:0

81e minuut.
Wołodyjowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topka. Wołodyjowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Głodowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wołodyjowski speelt de bal door. Inworp. Basani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fila met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 24:0

83e minuut.
Fila probeert naar een medespeler te passen. Fielek is nu in balbezit. Fielek passt de bal zonder na te denken. Topka is nu in balbezit. Topka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pierron geeft de bal voor. Sagna probeert naar een medespeler te passen. Dajao controleert de bal met de borst. Dajao haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Fila geeft een lange en hoge pass. Dajao kopt de bal weg. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka draait met de bal, schiet en ... Adamoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - NeroFrigorifero 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 8%, NeroFrigorifero 92%.
Real 11 United - NeroFrigorifero 25:0