Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turris Libyssonis VICTRIX
5 2 1 2 Tactiek tipo
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 41.7
solid Schieten adequate
solid Passen weak
good Verdedigen good


6e minuut.
Parpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Óváry rent richting de bal. Óváry geeft een hoge lob. Chalmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmers haalt uit met een fantastische trap. Kurismaa bokst de bal weg.

18e minuut.
Mason passt de bal zonder na te denken. Mak is nu in balbezit. Mak passt de bal in één keer door. Shaw is nu in balbezit. Shaw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bisazza speelt de bal door. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Kwong begaat een overtreding. Man Kwong krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Mason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mason zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shaw kopt de bal weg. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak draait met de bal, schiet en ... Kurismaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - VICTRIX 1:0

37e minuut.
Chalmers kopt de bal weg. Daar is Mantineo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu geeft de bal voor. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Mason kopt de bal weg. Pollaris heeft problemen om de bal te vangen. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak schiet op doel. Kurismaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - VICTRIX 2:0

44e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu speelt de bal door. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pasi de bal onder controle te krijgen. Jackson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turris Libyssonis 40%, VICTRIX 60%.
Turris Libyssonis - VICTRIX 2:0

49e minuut.
Pollaris speelt de bal door. Infante is nu in balbezit. Mak onderschept slim de pass. Mak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - VICTRIX 3:0

54e minuut.
Klungelig pakt Gardell de bal. Mantineo met een sublieme pass. Mak rent richting de bal. Mak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Parpan speelt de bal door. Chalmers rent richting de bal. Chalmers passt de bal zonder na te denken. Mak rent richting de bal. Mak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - VICTRIX 4:0

66e minuut.
Bisazza geeft de bal voor. Óváry kan de bal niet met de borst controleren. Prat begaat een overtreding. Prat krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Óváry probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mantineo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantineo probeert naar een medespeler te passen. Chalmers is nu in balbezit. Chalmers schiet op doel. Kurismaa bokst de bal weg.

81e minuut.
Ağatürk kopt de bal weg. Daar is Man Kwong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak rent richting de bal. Mak draait met de bal, schiet en ... Kurismaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - VICTRIX 5:0

83e minuut.
Żywioł passt de bal in één keer door. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ağatürk. Ağatürk krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Trí Dũng probeert naar een medespeler te passen. Chalmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmers passt de bal in één keer door. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turris Libyssonis 30%, VICTRIX 70%.
Turris Libyssonis - VICTRIX 5:0