Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: CSKA Yambol Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 22698
CSKA Yambol NeroFrigorifero
5-2-3DINnew Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 33.4
excellent Schieten adequate
solid Passen weak
good Verdedigen weak


5e minuut.
Pálinkáš probeert naar een medespeler te passen. Morgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu schiet op doel. Ivković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 1:0

13e minuut.
Kikowski passt de bal met de wreef. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu met een sublieme pass. Morgan rent richting de bal. Morgan schiet op doel. Ivković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kikowski met een sublieme pass. Pálinkáš speelt de bal door. Morgan heeft problemen om de bal te vangen. Morgan draait met de bal, schiet en ... Ivković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 2:0

17e minuut.
Morgan rent richting de bal. Morgan passt de bal in één keer door. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Morgan geeft de bal voor. Klungelig pakt Pastor de bal. Pálinkáš probeert naar een medespeler te passen. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Kikowski speelt de bal door. Pálinkáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálinkáš passt de bal in één keer door. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morgan heeft problemen om de bal te vangen. Morgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 3:0

24e minuut.
Pálinkáš rent richting de bal. Pálinkáš probeert naar een medespeler te passen. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 4:0

26e minuut.
Coito met een sublieme pass. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski speelt de bal door. Morgan is nu in balbezit. Morgan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pálinkáš bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pálinkáš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dodrescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 5:0

28e minuut.
Pálinkáš rent richting de bal. Pálinkáš probeert naar een medespeler te passen. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu schiet op doel. Ivković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 6:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fina komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan speelt de bal door. Pálinkáš met een sublieme pass. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Skorupa speelt de bal door. Pálinkáš is nu in balbezit. Pálinkáš probeert naar een medespeler te passen. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 7:0

40e minuut.
Klungelig pakt Pálinkáš de bal. Pálinkáš speelt de bal door. Daar is Morgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Dodrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 8:0

40e minuut.
Ngọc Huy komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Morgan passt de bal in één keer door. Daar is Dodrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodrescu passt de bal in één keer door. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Coito passt de bal in één keer door. Morgan is nu in balbezit. Morgan geeft een hoge lob. Dodrescu krijgt zijn hoofd ertegen. Ivković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 12%, NeroFrigorifero 88%.
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 9:0

46e minuut.
Di Ciaula komt het veld opgelopen. Williams komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Vălăhuţă is nu in balbezit. Dodrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dodrescu passt de bal met de wreef. Morgan is nu in balbezit. Morgan schiet op doel. Ivković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ivković niet meer kan verder spelen. Petrescu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Vălăhuţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Pietka de bal. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert González González de bal onder controle te krijgen. Paal!

56e minuut.
Anacleto Campanella controleert de bal met de borst. Anacleto Campanella speelt de bal door. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu schiet op doel. Petrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Milo probeert naar een medespeler te passen. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal zonder na te denken. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Daar is Zico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anacleto Campanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacleto Campanella speelt de bal door. Morgan is nu in balbezit. Morgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 10:0

63e minuut.
Inworp. Pastor met een snelle inworp. Morgan is nu in balbezit. Morgan draait met de bal, schiet en ... Petrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kikowski passt de bal met de wreef. Daar is Pálinkáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálinkáš geeft een hoge lob. Dodrescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Petrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 11:0

70e minuut.
Pálinkáš is nu in balbezit. Pálinkáš passt de bal in één keer door. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu haalt uit met een fantastische trap. Petrescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 12:0

71e minuut.
Kikowski geeft de bal voor. Pálinkáš probeert naar een medespeler te passen. Anacleto Campanella speelt de bal door. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 13:0

74e minuut.
Pierron geeft een hoge lob. Anacleto Campanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacleto Campanella passt de bal met de wreef. Morgan rent richting de bal. Morgan draait met de bal, schiet en ... Petrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morgan rent richting de bal. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 14:0

76e minuut.
Doeltrap. Illovszky komt het veld opgelopen. Kemp komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kikowski met een sublieme pass. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pálinkáš zal de hoekschop nemen. Morgan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pálinkáš rent richting de bal. Klungelig pakt Pálinkáš de bal. Pálinkáš geeft de bal voor. Dodrescu springt en kopt de bal. Petrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 15:0

81e minuut.
Kikowski passt de bal zonder na te denken. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Illovszky rent richting de bal. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 16:0

83e minuut.
Kemp geeft een lange en hoge pass. Pálinkáš heeft problemen om de bal te vangen. Pálinkáš met een sublieme pass. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 17:0

84e minuut.
Pietka passt de bal zonder na te denken. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu geeft de bal voor. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Pálinkáš speelt de bal door. Zico is nu in balbezit. Zico passt de bal in één keer door. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu haalt uit met een fantastische trap. Petrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 14%, NeroFrigorifero 86%.
CSKA Yambol - NeroFrigorifero 18:0