Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boem boem Starfield City
5-3-2 Tactiek 433-holding
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 25
adequate Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Houben met de inworp. Devoldere heeft problemen om de bal te vangen. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Brands rent richting de bal. Brands draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Dazin rent richting de bal. Dazin geeft de bal voor. Daar is Devuyst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Daar is Dockx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habers verovert de bal door een tackle van achteren. Habers passt de bal in één keer door. Brands is nu in balbezit. Brands schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - Starfield City 1:0

30e minuut.
Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant rent richting de bal. Brands rent richting de bal. Brands haalt uit met een fantastische trap. Dutrieux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - Starfield City 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boem boem 53%, Starfield City 47%.
boem boem - Starfield City 2:0

55e minuut.
Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere geeft de bal voor. Devuyst heeft problemen om de bal te vangen. Verelst is nu in balbezit. Verelst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - Starfield City 3:0

62e minuut.
Houben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devoldere speelt de bal door. Houben geeft een hoge lob. Brands rent richting de bal. Brands schiet op doel. Dutrieux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - Starfield City 4:0

72e minuut.
Dockx geeft een lange en hoge pass. Habers is nu in balbezit. Habers geeft een lange en hoge pass. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Volders rent richting de bal. Amant is nu in balbezit. Amant passt de bal in één keer door. Brands is nu in balbezit. Brands haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Brands haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Dutrieux met een harde bal richting middenveld. Verelst probeert de bal met de borst te controleren. Verelst haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boem boem 30%, Starfield City 70%.
boem boem - Starfield City 4:0