Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Italia KMSK Eksaarde
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Inworp. De Martelaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hollevoet kan de bal niet met de borst controleren. Hollevoet geeft een lange en hoge pass. Muyter probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hollevoet rent richting de bal. Sonderveld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hollevoet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sonderveld met een snel genomen vrije trap. Daar is Lebbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebbe schiet op doel. Coomans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sonderveld kopt de bal weg. Daar is Hasevoets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - KMSK Eksaarde 1:0

24e minuut.
Van Steenberghe passt de bal in één keer door. Bastaens is nu in balbezit. Sonderveld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sonderveld krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Muyter is nu in balbezit. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Lebbe rent richting de bal. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Demot geeft de bal voor. Doll bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steenberghe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Steenberghe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Italia 51%, KMSK Eksaarde 49%.
Forza Italia - KMSK Eksaarde 1:0

47e minuut.
Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet geeft de bal voor. Lebbe is nu in balbezit. Lebbe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet passt de bal zonder na te denken. Lebbe rent richting de bal. Lebbe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karagiannis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gerlo neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Italia - KMSK Eksaarde 1:1

63e minuut.
Auwerx rent richting de bal. Hasevoets onderschept slim de pass. Hasevoets probeert naar een medespeler te passen. Bastaens rent richting de bal. Bastaens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Huybrechts raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Driessens komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hasevoets verovert de bal door een tackle van achteren. Auwerx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasevoets onderschept slim de pass. Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - KMSK Eksaarde 2:1

72e minuut.
Hasevoets verovert de bal door een tackle van achteren. Hasevoets geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Demot de bal. Bastaens rent richting de bal. Bastaens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - KMSK Eksaarde 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Italia 41%, KMSK Eksaarde 59%.
Forza Italia - KMSK Eksaarde 3:1