Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Avergem Germinal Baretten
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Verhas rent richting de bal. Verhas passt de bal in één keer door. Thijs is nu in balbezit. Thijs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rogiers de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert geeft de bal voor. Custers rent richting de bal. Ernens onderschept slim de pass. Ernens geeft de bal voor. Beerens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ernens onderschept slim de pass. Ernens geeft de bal voor. Daar is Callandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thijs rent richting de bal. Thijs draait met de bal, schiet en ... Beerens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avergem 60%, Germinal Baretten 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Avergem - Germinal Baretten 0:0

47e minuut.
Copain verovert de bal door een tackle van achteren. Verhas rent richting de bal. Verhas passt de bal in één keer door. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Daar is Thijs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walsschaerts is nu in balbezit. Wytynck is nu in balbezit. Verhas verovert de bal door een tackle van achteren. Verhas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Koopmans passt de bal in één keer door. Cuypers heeft problemen om de bal te vangen. Walsschaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers onderschept slim de pass. Cuypers geeft de bal voor. Beerens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avergem - Germinal Baretten 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avergem 42%, Germinal Baretten 58%.
FC Avergem - Germinal Baretten 1:0