Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boem boem EL Dorado
5-3-2 Tactiek SL 5312 HH bel 2
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
28.7 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Wolters met een sublieme pass. Daar is Albrechts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Amant zijn tegenspeler op de grond. Amant krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrechts is nu in balbezit. Bossaert rent richting de bal. Bossaert geeft de bal voor. Van Aert springt en kopt de bal. Meirsschaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Benteke kopt de bal weg. Brands heeft problemen om de bal te vangen. van Bercklaer begaat een overtreding. van Bercklaer krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bossaert verovert de bal door een tackle van achteren. Albrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrechts passt de bal zonder na te denken. Brands rent richting de bal. Brands draait met de bal, schiet en ... Lanssens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Wolters verovert de bal door een tackle van achteren. Wolters geeft een hoge lob. Albrechts geeft de bal voor. Van Aert is nu in balbezit. Van Aert schiet op doel. Meirsschaut bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boem boem 69%, EL Dorado 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
boem boem - EL Dorado 0:0

48e minuut.
Van Aert maakt een snoekduik en kopt de bal. Meirsschaut probeert wanhopig de bal te grijpen. Fock heeft problemen om de bal te vangen. Van Aert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Aert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boem boem - EL Dorado 0:1

56e minuut.
Benteke verovert de bal door een tackle van achteren. Benteke geeft een hoge lob. Callens heeft problemen om de bal te vangen. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Benteke rent richting de bal. Benteke geeft een lange en hoge pass. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands haalt uit met een fantastische trap. Lanssens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
boem boem - EL Dorado 1:1

74e minuut.
van Bercklaer kopt de bal weg. Callens is nu in balbezit. Amant maakt een afschuwelijke overtreding. Amant krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Callens is nu in balbezit. Callens probeert naar een medespeler te passen. Albrechts heeft problemen om de bal te vangen. Brands rent richting de bal. Brands haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Albrechts geeft een hoge lob. Vertongen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Devoldere de bal onder controle te krijgen. Roets rent richting de bal. Roets draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boem boem 53%, EL Dorado 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
boem boem - EL Dorado 1:1