Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starfield City RFC LIEGEOIS
433-holding Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Le Lettre passt de bal zonder na te denken. Ishoven rent richting de bal. Vandeurzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishoven verovert de bal door een tackle van achteren. Ishoven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Russo rent richting de bal. Van Kampen verovert de bal door een tackle van achteren. Van Kampen met een sublieme pass. Klungelig pakt Verhé de bal. Verhé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Verhé rent richting de bal. Volders bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verhé krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dockx probeert naar een medespeler te passen. Le Lettre is nu in balbezit. Le Lettre met een sublieme pass. Peers heeft problemen om de bal te vangen. Peers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Volders passt de bal zonder na te denken. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker met een sublieme pass. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starfield City 54%, RFC LIEGEOIS 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Starfield City - RFC LIEGEOIS 0:0

50e minuut.
Le Lettre rent richting de bal. Le Lettre speelt de bal door. Peers bereikt de bal nog maar net als eerste. Peers haalt uit met een fantastische trap. De Smet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starfield City - RFC LIEGEOIS 1:0

65e minuut.
Peers schiet op doel. Doeltrap. De Smet trapt de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... De Smet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Van Kampen trapt de bal weg van het doel. Libert bereikt de bal nog maar net als eerste. Libert probeert naar een medespeler te passen. Russo is nu in balbezit. Russo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De Vuyst geeft de bal voor. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans geeft een lange en hoge pass. Verhé bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De Smet met een harde bal richting middenveld. Dockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schauwaers krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers speelt de bal door. Van Kampen rent richting de bal. Russo verovert de bal door een tackle van achteren. Russo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starfield City 54%, RFC LIEGEOIS 46%.
Starfield City - RFC LIEGEOIS 1:0