Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lamolas Royal Zwalm
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Vandebroek onderschept slim de pass. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Devisch met een sublieme pass. Biernaux rent richting de bal. Biernaux draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vermaelen is nu in balbezit. Buck rent richting de bal. Vermaelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn onderschept slim de pass. Arryn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Buck rent richting de bal. Wispelaere speelt de bal door. Daar is Simpelaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biernaux rent richting de bal. Biernaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vandebroek onderschept slim de pass. Arryn onderschept slim de pass. Arryn met een sublieme pass. Driesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Driesen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Arryn passt de bal in één keer door. De Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waele probeert naar een medespeler te passen. Buck is nu in balbezit. Buck geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Biernaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wispelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpelaere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simpelaere krijgt een gele kaart. Wispelaere raakt geblesseerd tijdens het duel. Wispelaere wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lamolas - Royal Zwalm 0:1

45e minuut.
Gérouville passt de bal met de wreef. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermaelen rent richting de bal. Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Arryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lamolas - Royal Zwalm 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lamolas 49%, Royal Zwalm 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lamolas - Royal Zwalm 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lamolas 59%, Royal Zwalm 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lamolas - Royal Zwalm 1:1