Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germinal Baretten boem boem
Normal Tactiek 5-3-2
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 29.3
weak Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Walsschaerts heeft problemen om de bal te vangen. Verelst speelt de bal door. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rogiers geeft een hoge lob. Inworp. Verelst met de inworp. Poorter is nu in balbezit. Poorter geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - boem boem 0:1

17e minuut.
Wytynck speelt de bal door. Devoldere geeft een hoge lob. Callandt probeert de bal met de borst te controleren. Brands rent richting de bal. Brands draait met de bal, schiet en ... Beerens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brands rent richting de bal. Brands schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst speelt de bal door. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Habers rent richting de bal. Habers verovert de bal door een tackle van achteren. Habers geeft een lange en hoge pass. Brands is nu in balbezit. Brands haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Baretten 58%, boem boem 42%.
Germinal Baretten - boem boem 0:1

56e minuut.
Devoldere is nu in balbezit. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Brands is nu in balbezit. Brands schiet op doel. Beerens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - boem boem 0:2

60e minuut.
Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst geeft de bal voor. Brands probeert de bal met de borst te controleren. Brands draait met de bal, schiet en ... Beerens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - boem boem 0:3

71e minuut.
Rogiers geeft een hoge lob. Verbrughe kopt de bal weg. Fock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott schiet op doel. Meirsschaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meirsschaut met een sublieme pass. Poorter kopt de bal weg. Rogiers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brands rent richting de bal. Brands schiet op doel. Beerens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - boem boem 0:4

89e minuut.
Rogiers speelt de bal door. Vandenberghe rent richting de bal. Poorter verovert de bal door een tackle van achteren. Poorter speelt de bal door. Verelst geeft de bal voor. Beerens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brands rent richting de bal. Brands haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Baretten - boem boem 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Baretten 56%, boem boem 44%.
Germinal Baretten - boem boem 0:5