Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almiron hbt aalst
Almirons 352 Tactiek 3_5_2_a
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 39.8
good Schieten average
adequate Passen good
poor Verdedigen good


12e minuut.
Pilarz geeft een lange en hoge pass. Pantilov speelt de bal door. Colpaert rent richting de bal. Colpaert haalt uit met een fantastische trap. Timmermans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - hbt aalst 1:0

14e minuut.
van Nieuwkercke speelt de bal door. Fordel speelt de bal door. Hazard rent richting de bal. Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Timmermans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - hbt aalst 2:0

19e minuut.
Tarasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiuk probeert naar een medespeler te passen. Araszkiewicz speelt de bal door. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Araszkiewicz speelt de bal door. Daar is Mortoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mortoni geeft de bal voor. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel. Timmermans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - hbt aalst 3:0

29e minuut.
Łoskot met een sublieme pass. Mortoni speelt de bal door. Colpaert is nu in balbezit. Klungelig pakt Colpaert de bal. Colpaert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mortoni probeert naar een medespeler te passen. Łoskot rent richting de bal. Łoskot passt de bal met de wreef. Colpaert is nu in balbezit. Colpaert haalt uit met een fantastische trap. Timmermans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hazard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandenhout rent richting de bal. Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Mortoni rent richting de bal. Mortoni probeert naar een medespeler te passen. Hazard rent richting de bal. Łoskot onderschept slim de pass. Łoskot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 43%, hbt aalst 57%.
Almiron - hbt aalst 3:0

46e minuut.
Manu komt het veld opgelopen. Edman komt het veld opgelopen. Bizet komt het veld opgelopen. Imperador komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mortoni rent richting de bal. Mortoni passt de bal in één keer door. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Colpaert is nu in balbezit. Colpaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - hbt aalst 4:0

69e minuut.
Manu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantilov is nu in balbezit. Pantilov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łoskot de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - hbt aalst 5:0

69e minuut.
Deken passt de bal zonder na te denken. Roels geeft een lange en hoge pass. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer verovert de bal door een tackle van achteren. Peer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Anthonissen probeert naar een medespeler te passen. Roels is nu in balbezit. Roels geeft een hoge lob. Schouppe rent richting de bal. Schouppe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Deken kopt de bal weg. Edman met een sublieme pass. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - hbt aalst 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 49%, hbt aalst 51%.
Almiron - hbt aalst 6:0