Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:12
  • Competitiewedstrijd: 4de Klasse.02
  • Stadion: dick Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2809
dick VC Heuvelland
Normal Tactiek heuvelland
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 42.4
zwak Schieten solide
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Kapučinskas rent richting de bal. Kapučinskas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ochódzki de bal. Ochódzki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ochódzki is nu in balbezit. Španjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjević passt de bal in één keer door. Lawrence rent richting de bal. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Penxten rent richting de bal. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki passt de bal zonder na te denken. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kapučinskas probeert naar een medespeler te passen. Valencia rent richting de bal. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Španjević geeft een hoge lob. Lawrence krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tokatlılar is nu in balbezit. Steenwinckel begaat een overtreding. Tokatlılar raakt geblesseerd tijdens het duel. Tokatlılar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel. Denhaese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - VC Heuvelland 0:1

15e minuut.
Steenwinckel met een sublieme pass. Klungelig pakt Lawrence de bal. Lawrence passt de bal zonder na te denken. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Španjević speelt de bal door. Valencia met een sublieme pass. Penxten is nu in balbezit. Lawrence onderschept slim de pass. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Penxten geeft een lange en hoge pass. Španjević rent richting de bal. Španjević speelt de bal door. Lawrence rent richting de bal. Lawrence schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Verjans geeft de bal voor. Inworp. Anasiak met een snelle inworp. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Španjević speelt de bal door. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence passt de bal met de wreef. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Charlier geeft een hoge lob. Inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki draait met de bal, schiet en ... Denhaese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence schiet op doel. Verjans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Denhaese probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - VC Heuvelland 0:2

35e minuut.
Charlier onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ochódzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Penxten is nu in balbezit. Ochódzki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochódzki probeert naar een medespeler te passen. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Lawrence schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Daar is Tokatlılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennesteker rent richting de bal. Bennesteker geeft de bal voor. Tokatlılar is nu in balbezit. Tokatlılar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Verjans trapt de bal weg. Ochódzki kopt de bal weg. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Heyninck kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dick - VC Heuvelland 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dick 87%, VC Heuvelland 13%.
dick - VC Heuvelland 0:3

49e minuut.
Daar is Herremans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak passt de bal zonder na te denken. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Denhaese probeert naar een medespeler te passen. Tokatlılar kopt de bal weg. Anasiak rent richting de bal. Anasiak geeft de bal voor. Lawrence maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Medved met een sublieme pass. Tokatlılar rent richting de bal. Tokatlılar speelt de bal door. Daar is Ochódzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochódzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Obiorah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tokatlılar is nu in balbezit. Swartenbroucks is nu in balbezit. Tokatlılar verovert de bal door een tackle van achteren. Tokatlılar geeft een lange en hoge pass. Denhaese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dick - VC Heuvelland 0:4

71e minuut.
Charlier is nu in balbezit. Valencia onderschept slim de pass. Valencia passt de bal zonder na te denken. Lawrence rent richting de bal. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. Denhaese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inworp. Van Impe met de inworp. Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain geeft de bal voor. Steenwinckel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ochódzki kopt de bal weg. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak passt de bal zonder na te denken. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dick - VC Heuvelland 0:5

81e minuut.
Heyninck geeft de bal voor. Valencia rent richting de bal. Valencia geeft een hoge lob. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki schiet op doel. Denhaese bokst de bal weg. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Herremans probeert naar een medespeler te passen. Ochódzki probeert naar een medespeler te passen. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Lawrence haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dick 84%, VC Heuvelland 16%.
dick - VC Heuvelland 0:5