Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Zwalm Rapide Baretten
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Heinen met een sublieme pass. Daar is Beerens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beerens passt de bal met de wreef. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is Cruts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Rybel is nu in balbezit. Cruts verovert de bal door een tackle van achteren. Beerens is nu in balbezit. Beerens haalt uit met een fantastische trap. Hennerkes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Rapide Baretten 1:0

16e minuut.
Morel kopt de bal weg. Teuns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beerens met een sublieme pass. Cruts rent richting de bal. Cruts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Teuns onderschept slim de pass. Callewaert rent richting de bal. Teuns verovert de bal door een tackle van achteren. Teuns draait met de bal, schiet en ... Lejeune werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Zwalm - Rapide Baretten 1:1

22e minuut.
Cruts verovert de bal door een tackle van achteren. Beerens rent richting de bal. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Rapide Baretten 2:1

27e minuut.
De Rybel kopt de bal weg. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont rent richting de bal. Cruts verovert de bal door een tackle van achteren. Cruts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Eggermont speelt de bal door. Inworp. Alderweireld met de inworp. Van Brabant heeft problemen om de bal te vangen. Van Brabant geeft een lange en hoge pass. Hennerkes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Winter is nu in balbezit. Van Dessel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dessel passt de bal zonder na te denken. Delouvroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delouvroy geeft een lange en hoge pass. Lejeune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Van Moer probeert naar een medespeler te passen. Teuns rent richting de bal. Teuns met een sublieme pass. Van Dessel rent richting de bal. Van Dessel draait met de bal, schiet en ... Lejeune verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 57%, Rapide Baretten 43%.
SV Zwalm - Rapide Baretten 2:1

53e minuut.
Beerens is nu in balbezit. Beerens met een sublieme pass. Lareu is nu in balbezit. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Beerens speelt de bal door. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruts verovert de bal door een tackle van achteren. Cruts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beerens rent richting de bal. Beerens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Van Camp bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Camp geeft de bal voor. Asselborn rent richting de bal. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 45%, Rapide Baretten 55%.
SV Zwalm - Rapide Baretten 2:1