Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VSV Heiende Rapid Edegem
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Na een snelle pass probeert Van Aerschot de bal onder controle te krijgen. Van de Vijver rent richting de bal. Van de Vijver passt de bal in één keer door. Fiers is nu in balbezit. Fiers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hongenaert controleert de bal met de borst. Van Dijck is nu in balbezit. Laurijssen rent richting de bal. Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck schiet op doel. Paal!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roelandts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vijver onderschept slim de pass. Van de Vijver geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - Rapid Edegem 0:1

45e minuut.
Walem geeft een hoge lob. Inworp. Roelandts met de inworp. Van de Vijver rent richting de bal. Van de Vijver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VSV Heiende 53%, Rapid Edegem 47%.
VSV Heiende - Rapid Edegem 0:1

76e minuut.
Peutinckx passt de bal met de wreef. Van Dijck met een sublieme pass. Fiers is nu in balbezit. Fiers haalt uit met een fantastische trap. Limpens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Hongenaert rent richting de bal. Houben verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dijck is nu in balbezit. Van Dijck haalt uit met een fantastische trap. Lemmens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VSV Heiende - Rapid Edegem 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VSV Heiende 59%, Rapid Edegem 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VSV Heiende - Rapid Edegem 1:1