Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midmid Hoger Op Mouscron
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
De Corte speelt de bal door. Dewez is nu in balbezit. Aelbrechts is nu in balbezit. Dewez verovert de bal door een tackle van achteren. Dewez geeft een hoge lob. Vandamme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Buelinckx is nu in balbezit. Brackenier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buelinckx raakt geblesseerd tijdens het duel. Bourbiaux zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vandevenne kan de bal niet met de borst controleren. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vandamme met een harde bal richting middenveld. Coppieters kopt de bal weg. Vandevenne is nu in balbezit. De Corte onderschept slim de pass. De Corte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Piot met een sublieme pass. De Corte rent richting de bal. Pypers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Corte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buelinckx zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midmid 39%, Hoger Op Mouscron 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Midmid - Hoger Op Mouscron 0:0

47e minuut.
Brackenier rent richting de bal. Bourbiaux is nu in balbezit. Courtois bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtois schiet op doel. Sellier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midmid - Hoger Op Mouscron 0:1

79e minuut.
Nilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtois is nu in balbezit. Brackenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brackenier haalt uit met een fantastische trap. Oyen heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midmid 50%, Hoger Op Mouscron 50%.
Midmid - Hoger Op Mouscron 0:1