Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VC Heuvelland hbt aalst
heuvelland Tactiek 3_5_2_a
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 38.9
good Schieten average
solid Passen good
good Verdedigen good


13e minuut.
Obiorah geeft een lange en hoge pass. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence passt de bal in één keer door. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak draait met de bal, schiet en ... Timmermans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Gmiński passt de bal met de wreef. Poirot is nu in balbezit. Poirot speelt de bal door. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ketels probeert naar een medespeler te passen. Degraeve heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anasiak. Anasiak krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hazard kopt de bal weg. Degraeve rent richting de bal. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak geeft de bal voor. Lawrence krijgt zijn hoofd ertegen. Timmermans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Obiorah met een sublieme pass. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak passt de bal met de wreef. Poirot bereikt de bal nog maar net als eerste. Poirot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Anthonissen met de inworp. Roels is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poirot. Roels is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anthonissen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Valencia passt de bal zonder na te denken. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke verovert de bal door een tackle van achteren. Poirot is nu in balbezit. Poirot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC Heuvelland 46%, hbt aalst 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VC Heuvelland - hbt aalst 0:0

58e minuut.
Deken passt de bal met de wreef. Schouppe rent richting de bal. Schouppe speelt de bal door. Peer rent richting de bal. Peer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Obiorah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anasiak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vandenhout de bal. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Valencia de bal onder controle te krijgen. Fordel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valencia raakt geblesseerd tijdens het duel. Kapučinskas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Valencia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hazard geeft de bal voor. Gmiński kopt de bal weg. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Anasiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Poirot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke geeft de bal voor. Poirot geeft een hoge lob. Timmermans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC Heuvelland 40%, hbt aalst 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VC Heuvelland - hbt aalst 0:0