Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poepstront fc Rapide Baretten
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Morel onderschept slim de pass. Morel geeft een hoge lob. Grymonpréz kopt de bal weg. Daar is Delouvroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delouvroy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lukaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lukaku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lukaku zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dermul maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hennerkes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Eggermont probeert de bal aan de voet te houden. Bourgeois rent richting de bal. Bourgeois speelt de bal door. Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Everaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaerts speelt de bal door. Asselborn heeft problemen om de bal te vangen. Bourgeois rent richting de bal. Bourgeois haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. D`Heuvaert heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Van Dessel is nu in balbezit. Van Dessel passt de bal zonder na te denken. Eggermont met een sublieme pass. Teuns is nu in balbezit. Teuns haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Van Moer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meule rent richting de bal. Meule geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Moer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Moer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Provoost geeft de bal voor. Asselborn heeft problemen om de bal te vangen. Dermul rent richting de bal. Dermul haalt uit met een fantastische trap. Bourgeois probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hennerkes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Lukaku verovert de bal door een tackle van achteren. Lukaku passt de bal met de wreef. Vandenhoeck rent richting de bal. Vandenhoeck geeft de bal voor. Dermul krijgt zijn hoofd ertegen. Hennerkes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poepstront fc 50%, Rapide Baretten 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poepstront fc - Rapide Baretten 0:0

48e minuut.
Delouvroy met een snelle inworp. Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont speelt de bal door. Van Dessel rent richting de bal. Van Dessel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Eggermont met een sublieme pass. Lukaku heeft problemen om de bal te vangen. Bourgeois bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourgeois draait met de bal, schiet en ... Eggermont probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Delouvroy passt de bal met de wreef. Teuns is nu in balbezit. Teuns passt de bal zonder na te denken. Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel haalt uit met een fantastische trap. Viane bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poepstront fc 44%, Rapide Baretten 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poepstront fc - Rapide Baretten 0:0