Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizan Lovendegem SV Zwalm
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Hertsens geeft een hoge lob. Inworp. Heinen met een snelle inworp. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Winter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch probeert naar een medespeler te passen. Van de Ven is nu in balbezit. Van de Ven draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Beerens probeert naar een medespeler te passen. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters is nu in balbezit. Cruts onderschept slim de pass. Cruts schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Van de Ven rent richting de bal. Christiaen is nu in balbezit. Christiaen geeft een lange en hoge pass. Henderix is nu in balbezit. Henderix geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Beerens passt de bal met de wreef. Van Brabant is nu in balbezit. Van Brabant passt de bal zonder na te denken. Cruts rent richting de bal. Cruts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Beerens geeft een hoge lob. Heinen probeert de bal aan de voet te houden. Cruts rent richting de bal. Cruts haalt uit met een fantastische trap. Smits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Devlies probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Beerens passt de bal zonder na te denken. Cruts rent richting de bal. Lefevre begaat een overtreding. Lefevre krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Henderix met een sublieme pass. Van de Ven rent richting de bal. Alderweireld begaat een overtreding. Alderweireld krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Henderix geeft een lange en hoge pass. Dekort heeft problemen om de bal te vangen. Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven haalt uit met een fantastische trap. Lejeune werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - SV Zwalm 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lovendegem 42%, SV Zwalm 58%.
Partizan Lovendegem - SV Zwalm 1:0

50e minuut.
Smits geeft een lange en hoge pass. Henderix rent richting de bal. Henderix passt de bal zonder na te denken. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch haalt uit met een fantastische trap. Lejeune probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Lejeune geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henderix zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - SV Zwalm 2:0

55e minuut.
Klungelig pakt Alderweireld de bal. Pieroni is nu in balbezit. Pieroni passt de bal in één keer door. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch met een sublieme pass. Lejeune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lovendegem 59%, SV Zwalm 41%.
Partizan Lovendegem - SV Zwalm 2:0