Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almiron VC Heuvelland
Almirons 352 Tactiek heuvelland
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 48.2
matig Schieten solide
matig Passen solide
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz geeft de bal voor. Gmiński kopt de bal weg. Anasiak rent richting de bal. Anasiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tarasiuk is nu in balbezit. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Colpaert de bal onder controle te krijgen. Colpaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Španjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjević passt de bal in één keer door. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Poirot onderschept slim de pass. Poirot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Španjević controleert de bal met de borst. Španjević passt de bal in één keer door. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap. Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - VC Heuvelland 0:1

28e minuut.
Anasiak is nu in balbezit. Anasiak passt de bal met de wreef. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki schiet op doel. Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - VC Heuvelland 0:2

30e minuut.
Ochódzki heeft problemen om de bal te vangen. Pantilov verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilov probeert naar een medespeler te passen. Poirot rent richting de bal. Poirot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Španjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjević passt de bal in één keer door. Ochódzki controleert de bal met de borst. Ochódzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - VC Heuvelland 0:3

35e minuut.
Anasiak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Króżel de bal onder controle te krijgen. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - VC Heuvelland 0:4

36e minuut.
Câmara speelt de bal door. Tokatlılar is nu in balbezit. Tokatlılar passt de bal met de wreef. Ochódzki controleert de bal met de borst. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Colpaert rent richting de bal. Španjević verovert de bal door een tackle van achteren. Španjević met een sublieme pass. Poirot is nu in balbezit. Poirot schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 67%, VC Heuvelland 33%.
Almiron - VC Heuvelland 0:4

46e minuut.
Bizet komt het veld opgelopen. Edman komt het veld opgelopen. Imperador komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Anasiak geeft een lange en hoge pass. Pilarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Španjević geeft een hoge lob. Poirot rent richting de bal. Poirot haalt uit met een fantastische trap. Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Španjević probeert naar een medespeler te passen. Tokatlılar rent richting de bal. Tokatlılar speelt de bal door. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Anasiak is nu in balbezit. Anasiak met een sublieme pass. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochódzki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Edman kopt de bal weg. Colpaert rent richting de bal. Roussel verovert de bal door een tackle van achteren. Mortoni onderschept slim de pass. Mortoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - VC Heuvelland 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 57%, VC Heuvelland 43%.
Almiron - VC Heuvelland 1:4