Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VC Heuvelland Almiron
heuvelland Tactiek Almirons 352
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 39.4
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen weak


20e minuut.
Roussel verovert de bal door een tackle van achteren. Roussel passt de bal in één keer door. Tokatlılar probeert naar een medespeler te passen. Poirot bereikt de bal nog maar net als eerste. Poirot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tarasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiuk passt de bal in één keer door. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel. González Ávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tokatlılar is nu in balbezit. Tokatlılar met een sublieme pass. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap. Navarro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Câmara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarasiuk speelt de bal door. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tokatlılar heeft problemen om de bal te vangen. Tokatlılar passt de bal zonder na te denken. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Almiron 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC Heuvelland 54%, Almiron 46%.
VC Heuvelland - Almiron 1:0

46e minuut.
Priewasser komt het veld opgelopen. Edman komt het veld opgelopen. Imperador komt het veld opgelopen. Stosik komt het veld opgelopen. Manu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki speelt de bal door. Poirot rent richting de bal. Poirot haalt uit met een fantastische trap. Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Almiron 2:0

57e minuut.
Španjević met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Edman de bal onder controle te krijgen. Poirot is nu in balbezit. Poirot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Almiron 3:0

61e minuut.
Roussel is nu in balbezit. Roussel geeft een lange en hoge pass. Tokatlılar kopt de bal weg. Imperador bereikt de bal nog maar net als eerste. Imperador schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pilarz met een sublieme pass. Manu is nu in balbezit. Tokatlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlılar geeft een hoge lob. Poirot springt en kopt de bal. Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Poirot maakt een snoekduik en kopt de bal. Pilarz kopt de bal weg. Poirot probeert de bal aan de voet te houden. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Roussel geeft de bal voor. Pilarz geeft een hoge lob. Ketels rent richting de bal. Colpaert onderschept slim de pass. Colpaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC Heuvelland 45%, Almiron 55%.
VC Heuvelland - Almiron 3:0