Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst dick
3_5_2_a Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 19.7
matig Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


10e minuut.
Vandenhout geeft een hoge lob. Steenwinckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout begaat een overtreding. Vandenhout krijgt een gele kaart. Steenwinckel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Herremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Herremans geeft een hoge lob. Anthonissen is nu in balbezit. Penxten geeft de bal voor. Anthonissen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Windey geeft een lange en hoge pass. Hazard kopt de bal weg. Daar is Copain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degraeve geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - dick 1:0

16e minuut.
Peer verovert de bal door een tackle van achteren. Roels rent richting de bal. Roels met een sublieme pass. Schouppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe schiet op doel. Denhaese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - dick 2:0

18e minuut.
Roels passt de bal met de wreef. Daar is van Nieuwkercke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Nieuwkercke met een sublieme pass. Klungelig pakt Schouppe de bal. Schouppe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Degraeve verovert de bal door een tackle van achteren. Degraeve speelt de bal door. Peer rent richting de bal. Schouppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Deken bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Heyninck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Windey is nu in balbezit. Schouppe verovert de bal door een tackle van achteren. Schouppe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 27%, dick 73%.
hbt aalst - dick 2:0

69e minuut.
Schouppe is nu in balbezit. Schouppe met een sublieme pass. Herremans is nu in balbezit. Peer verovert de bal door een tackle van achteren. Peer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Degraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degraeve met een sublieme pass. van Nieuwkercke speelt de bal door. Schouppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Deken probeert naar een medespeler te passen. Roels bereikt de bal nog maar net als eerste. Roels passt de bal zonder na te denken. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer schiet op doel. Denhaese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 21%, dick 79%.
hbt aalst - dick 2:0