Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Edegem Midmid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Coppieters speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hongenaert met een snelle inworp. Roelandts is nu in balbezit. Roelandts geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Laurijssen rent richting de bal. Coppieters onderschept slim de pass. Coppieters met een sublieme pass. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sellier met een harde bal richting middenveld. Roelandts kopt de bal weg. Van de Vijver rent richting de bal. Fiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Van de Vijver probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bernard de bal. Fiers rent richting de bal. Fiers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - Midmid 1:0

28e minuut.
Bourbiaux passt de bal zonder na te denken. Wollaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaerts met een sublieme pass. De Corte is nu in balbezit. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapid Edegem - Midmid 1:1

32e minuut.
De Corte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hongenaert is nu in balbezit. Hongenaert passt de bal met de wreef. De Corte kan de bal niet met de borst controleren. De Corte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Buelinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Vijver is nu in balbezit. Van de Vijver met een sublieme pass. Fiers rent richting de bal. Fiers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Edegem 46%, Midmid 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapid Edegem - Midmid 1:1

55e minuut.
Bourbiaux geeft de bal voor. Vandeurzen rent richting de bal. Vandeurzen geeft een hoge lob. Wollaerts rent richting de bal. Wollaerts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Laurijssen heeft problemen om de bal te vangen. Coppieters is nu in balbezit. Laurijssen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coppieters raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Coppieters kan niet meer verder spelen. Maeyer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Edegem 56%, Midmid 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapid Edegem - Midmid 1:1