Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapide Baretten hbt aalst
Normal Tactiek 3_5_2_a
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 40.6
slecht Schieten matig
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


12e minuut.
Roels speelt de bal door. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morel. Morel krijgt een gele kaart. Peer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Roels neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Asselborn de bal. Peer rent richting de bal. Peer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
van Nieuwkercke probeert naar een medespeler te passen. Anthonissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Anthonissen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anthonissen geeft een lange en hoge pass. Schouppe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - hbt aalst 0:1

24e minuut.
Asselborn passt de bal in één keer door. Roels bereikt de bal nog maar net als eerste. Roels probeert naar een medespeler te passen. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Meunier onderschept slim de pass. Roels onderschept slim de pass. Roels passt de bal in één keer door. Peer is nu in balbezit. Peer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Anthonissen onderschept slim de pass. Anthonissen probeert naar een medespeler te passen. Asselborn is nu in balbezit. Peer onderschept slim de pass. Peer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Schouppe heeft problemen om de bal te vangen. Roels is nu in balbezit. Roels geeft de bal voor. Schouppe rent richting de bal. Schouppe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Morel de bal. Anthonissen is nu in balbezit. Anthonissen geeft de bal voor. Schouppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Schouppe kopt de bal weg. Roels bereikt de bal nog maar net als eerste. Roels speelt de bal door. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Deken probeert de bal met de borst te controleren. Deken passt de bal in één keer door. Roels speelt de bal door. Peer is nu in balbezit. Peer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Baretten 74%, hbt aalst 26%.
Rapide Baretten - hbt aalst 0:1

57e minuut.
Everaerts geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Anthonissen de bal onder controle te krijgen. De Looze is nu in balbezit. Anthonissen verovert de bal door een tackle van achteren. Anthonissen geeft de bal voor. Hennerkes bokst de bal weg.

65e minuut.
Anthonissen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Asselborn de bal. Peer is nu in balbezit. Schouppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
D`Heuvaert trapt de bal weg van het doel. Inworp. Degraeve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deken heeft problemen om de bal te vangen. Deken geeft een lange en hoge pass. Hennerkes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke passt de bal in één keer door. De Looze rent richting de bal. Roels verovert de bal door een tackle van achteren. Roels geeft een hoge lob. Hennerkes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Peer probeert de bal aan de voet te houden. Deken bereikt de bal nog maar net als eerste. De Looze onderschept slim de pass. Peer onderschept slim de pass. Peer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - hbt aalst 0:2

82e minuut.
Deken bereikt de bal nog maar net als eerste. Deken draait met de bal, schiet en ... Anthonissen is nu in balbezit. Anthonissen geeft de bal voor. Deken geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Peer heeft problemen om de bal te vangen. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe onderschept slim de pass. Schouppe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - hbt aalst 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Baretten 80%, hbt aalst 20%.
Rapide Baretten - hbt aalst 0:3