Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Zwalm Almiron
Normal Tactiek Almirons 352
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 35.5
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Pantilov passt de bal in één keer door. Tarasiuk speelt de bal door. Daar is Mortoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mortoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Almiron 0:1

3e minuut.
Beerens met een sublieme pass. Daar is Callewaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callewaert geeft een hoge lob. Van Brabant rent richting de bal. Van Brabant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Króżel is nu in balbezit. Króżel geeft de bal voor. Colpaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Colpaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colpaert haalt uit met een fantastische trap. Lejeune verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Almiron 0:2

20e minuut.
Winter heeft problemen om de bal te vangen. Mortoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winter. Winter krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Manu passt de bal met de wreef. Tarasiuk probeert naar een medespeler te passen. Mortoni heeft problemen om de bal te vangen. Mortoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Araszkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Mortoni de bal. Alderweireld is nu in balbezit. Mortoni onderschept slim de pass. Mortoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Colpaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Colpaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Almiron 0:3

29e minuut.
Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter rent richting de bal. Mortoni begaat een overtreding. Mortoni krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Colpaert verovert de bal door een tackle van achteren. Mortoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortoni haalt uit met een fantastische trap. Dekort probeert de bal aan de voet te houden. Lejeune maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Almiron 0:4

36e minuut.
Araszkiewicz speelt de bal door. Radinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radinović speelt de bal door. Colpaert is nu in balbezit. Colpaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Almiron 0:5

41e minuut.
Dekort rent richting de bal. Mortoni verovert de bal door een tackle van achteren. Manu rent richting de bal. Mortoni rent richting de bal. Mortoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Almiron 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 69%, Almiron 31%.
SV Zwalm - Almiron 0:6

46e minuut.
Imperador komt het veld opgelopen. Edman komt het veld opgelopen. Bizet komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Colpaert is nu in balbezit. Colpaert passt de bal in één keer door. Mortoni rent richting de bal. Mortoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Radinović rent richting de bal. Radinović passt de bal in één keer door. Edman speelt de bal door. Mortoni is nu in balbezit. Mortoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Almiron 0:7

68e minuut.
Klungelig pakt Mortoni de bal. Mortoni met een sublieme pass. Colpaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Colpaert haalt uit met een fantastische trap. Lejeune probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Almiron 0:8

86e minuut.
Colpaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekort rent richting de bal. Colpaert onderschept slim de pass. Mortoni is nu in balbezit. Mortoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mortoni rent richting de bal. Mortoni passt de bal met de wreef. Callewaert probeert naar een medespeler te passen. Mortoni rent richting de bal. Mortoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 73%, Almiron 27%.
SV Zwalm - Almiron 0:8