Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VC Heuvelland Rapid Edegem
heuvelland Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
34 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 20
zeer goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


9e minuut.
Peutinckx probeert de bal aan de voet te houden. Gmiński is nu in balbezit. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap. Hongenaert probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Rapid Edegem 1:0

11e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia speelt de bal door. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Roelandts passt de bal in één keer door. Wcisło geeft de bal voor. Anasiak kopt de bal weg. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Lawrence passt de bal met de wreef. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal zonder na te denken. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Rapid Edegem 2:0

21e minuut.
Španjević speelt de bal door. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak probeert naar een medespeler te passen. Lawrence rent richting de bal. Lawrence draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Rapid Edegem 3:0

23e minuut.
Španjević passt de bal in één keer door. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap. Lemmens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Rapid Edegem 4:0

29e minuut.
Španjević is nu in balbezit. Španjević passt de bal zonder na te denken. Vandeurzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valencia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gmiński speelt de bal door. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wcisło probeert de bal aan de voet te houden. Kapučinskas is nu in balbezit. Kapučinskas geeft de bal voor. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Rapid Edegem 5:0

42e minuut.
Peutinckx geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia met de inworp. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deman de bal. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence schiet op doel. Lemmens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Rapid Edegem 6:0

45e minuut.
Van de Vijver heeft problemen om de bal te vangen. Fiers is nu in balbezit. Lawrence begaat een overtreding. Lawrence krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC Heuvelland 23%, Rapid Edegem 77%.
VC Heuvelland - Rapid Edegem 6:0

48e minuut.
Deman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia met een snelle inworp. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lemmens trapt de bal weg. Roelandts kopt de bal weg. Gmiński met een sublieme pass. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Lawrence schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Ketels speelt de bal door. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki passt de bal zonder na te denken. Lawrence rent richting de bal. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gmiński probeert naar een medespeler te passen. Deman heeft problemen om de bal te vangen. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence draait met de bal, schiet en ... Lemmens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Rapid Edegem 7:0

61e minuut.
Ochódzki rent richting de bal. Hongenaert is nu in balbezit. Gmiński speelt de bal door. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Deman trapt de bal weg. Gmiński rent richting de bal. Gmiński speelt de bal door. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence rent richting de bal. Ochódzki heeft problemen om de bal te vangen. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Laurijssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki onderschept slim de pass. Ochódzki met een sublieme pass. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Rapid Edegem 8:0

74e minuut.
Hongenaert rent richting de bal. Španjević speelt de bal door. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Gmiński rent richting de bal. Gmiński passt de bal met de wreef. Španjević met een sublieme pass. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Rapid Edegem 9:0

78e minuut.
Deman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anasiak met de inworp. Daar is Gmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Valencia geeft de bal voor. Deman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Rapid Edegem 10:0

84e minuut.
Španjević speelt de bal door. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki passt de bal in één keer door. Valencia rent richting de bal. Valencia geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Rapid Edegem 11:0

86e minuut.
Deman geeft de bal voor. Inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Rapid Edegem 12:0

88e minuut.
Ketels geeft een lange en hoge pass. Španjević geeft de bal voor. Daar is Deman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrence rent richting de bal. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. Lemmens bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Peutinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Peutinckx geeft een hoge lob. Valencia speelt de bal door. Španjević rent richting de bal. Španjević geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC Heuvelland 9%, Rapid Edegem 91%.
VC Heuvelland - Rapid Edegem 12:0