Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoger Op Mouscron Poepstront fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Honorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Vonder met de inworp. Bourgeois geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Dermul de bal. Aelbrechts rent richting de bal. Buccauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourgeois verovert de bal door een tackle van achteren. Bourgeois schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Honorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourgeois rent richting de bal. Honorin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bourgeois raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bourgeois kan niet meer verder spelen. De Baerdemaecker komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Vandenhoeck met een snelle inworp. De Baerdemaecker is nu in balbezit. De Baerdemaecker passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dermul de bal. Dermul schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Van de Vonder rent richting de bal. Van de Vonder speelt de bal door. De Baerdemaecker geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vandevenne de bal. Dermul is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Poepstront fc 0:1

24e minuut.
Vandamme trapt de bal weg. De Baerdemaecker probeert naar een medespeler te passen. Vandevenne rent richting de bal. Dermul verovert de bal door een tackle van achteren. Dermul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Foriers de bal onder controle te krijgen. Provoost is nu in balbezit. Provoost probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dermul de bal. Dermul haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Poepstront fc 0:2

36e minuut.
Van de Vonder raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bundervoet komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoger Op Mouscron 67%, Poepstront fc 33%.
Hoger Op Mouscron - Poepstront fc 0:2

68e minuut.
De Baerdemaecker passt de bal met de wreef. Dermul bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandevenne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vandevenne krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoger Op Mouscron 64%, Poepstront fc 36%.
Hoger Op Mouscron - Poepstront fc 0:2