Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poepstront fc VSV Heiende
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Houben passt de bal zonder na te denken. De Ceulaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Den Hende begaat een overtreding. Van Den Hende krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Walem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermul is nu in balbezit. Dermul passt de bal met de wreef. Bourgeois is nu in balbezit. Bourgeois schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Van Aerschot is nu in balbezit. Bourgeois verovert de bal door een tackle van achteren. Bourgeois speelt de bal door. Dermul bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - VSV Heiende 1:0

20e minuut.
Cleymans kopt de bal weg. Klungelig pakt Velghe de bal. De Swaef rent richting de bal. Dermul onderschept slim de pass. Dermul haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bourgeois verovert de bal door een tackle van achteren. Bourgeois met een sublieme pass. Dermul bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - VSV Heiende 2:0

33e minuut.
Lukaku is nu in balbezit. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukaku begaat een overtreding. Lukaku krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poepstront fc 44%, VSV Heiende 56%.
Poepstront fc - VSV Heiende 2:0

83e minuut.
Walem geeft een lange en hoge pass. Van Halme kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Acker de bal. Houben rent richting de bal. Houben haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poepstront fc 58%, VSV Heiende 42%.
Poepstront fc - VSV Heiende 2:0