Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Furnio FC KOEKOEK
Normal Tactiek poging
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 41.4
matig Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Daar is Museeuw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balilaj rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Museeuw. Balilaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Balilaj komt bij de bal en schiet. Van Avermaet bokst de bal weg. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Shved rent richting de bal. Shved passt de bal zonder na te denken. Hendrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrix draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zuijderwijk kopt de bal weg. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrix is nu in balbezit. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:1

9e minuut.
Boonen is nu in balbezit. Criado bereikt de bal nog maar net als eerste. Criado passt de bal met de wreef. Hendrix is nu in balbezit. Hendrix draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:2

11e minuut.
Gilbert is nu in balbezit. Hendrix verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera is nu in balbezit. Barrera haalt uit met een fantastische trap. Philipsen kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Boonen kopt de bal weg. Criado met een sublieme pass. Zuijderwijk probeert naar een medespeler te passen. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van Avermaet probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Morhaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrix schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:3

16e minuut.
Balilaj passt de bal in één keer door. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrix is nu in balbezit. Hendrix draait met de bal, schiet en ... Van Avermaet probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

21e minuut.
Shved passt de bal met de wreef. Hendrix rent richting de bal. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrix verovert de bal door een tackle van achteren. Hendrix schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:4

22e minuut.
Gilbert met een sublieme pass. Uijtdebroeks heeft problemen om de bal te vangen. Hendrix onderschept slim de pass. Hendrix schiet op doel. Van Avermaet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:5

24e minuut.
Museeuw probeert naar een medespeler te passen. Daar is Philipsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balilaj rent richting de bal. Balilaj draait met de bal, schiet en ... Van Avermaet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:6

25e minuut.
Gilbert passt de bal met de wreef. de Loore is nu in balbezit. Shved tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shved krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Van Avermaet trapt de bal weg. Criado kopt de bal weg. Vandenbroucke probeert de bal aan de voet te houden. Barrera is nu in balbezit. Barrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bosschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschaert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Morhaye de bal. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Van Avermaet probeert naar een medespeler te passen. Zuijderwijk kopt de bal weg. Museeuw rent richting de bal. Balilaj onderschept slim de pass. Balilaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:7

34e minuut.
Shved rent richting de bal. Shved geeft een hoge lob. Barrera kopt de bal weg. Daar is Hendrix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendrix draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Philipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen passt de bal zonder na te denken. Museeuw heeft problemen om de bal te vangen. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Criado onderschept slim de pass. Criado met een sublieme pass. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrix is nu in balbezit. Hendrix haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Criado onderschept slim de pass. Gilbert begaat een overtreding. Gilbert krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Criado met een sublieme pass. Bosschaert rent richting de bal. Bosschaert geeft een hoge lob. Hendrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrix draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Furnio 81%, FC KOEKOEK 19%.
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:7

47e minuut.
Barrera passt de bal in één keer door. Hendrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj heeft problemen om de bal te vangen. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. Van Avermaet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:8

49e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Shved onderschept slim de pass. Shved passt de bal zonder na te denken. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera schiet op doel. Van Avermaet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:9

54e minuut.
Balilaj rent richting de bal. Balilaj passt de bal met de wreef. Hendrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrix haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:10

56e minuut.
Criado bereikt de bal nog maar net als eerste. Criado geeft een lange en hoge pass. Hendrix is nu in balbezit. Hendrix schiet op doel. Morhaye probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:11

57e minuut.
Barrera is nu in balbezit. Barrera passt de bal met de wreef. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. Van Avermaet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:12

58e minuut.
Vandenbroucke met een sublieme pass. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Hendrix rent richting de bal. Balilaj rent richting de bal. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Shved kopt de bal weg. Museeuw rent richting de bal. Balilaj rent richting de bal. Balilaj schiet op doel. Klungelig pakt Morhaye de bal. Van Avermaet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Avermaet speelt de bal door. Criado kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zuijderwijk de bal onder controle te krijgen. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. Van Avermaet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Barrera rent richting de bal. Hendrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj rent richting de bal. Hendrix is nu in balbezit. Hendrix schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:13

68e minuut.
Uijtdebroeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Uijtdebroeks probeert naar een medespeler te passen. Boonen heeft problemen om de bal te vangen. Hendrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrix haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuijderwijk met een snelle inworp. Boonen is nu in balbezit. Balilaj onderschept slim de pass. Balilaj geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hendrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye is nu in balbezit. Balilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. Van Avermaet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:14

82e minuut.
Balilaj is nu in balbezit. Balilaj geeft een hoge lob. Daar is Vandenbroucke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrera is nu in balbezit. Barrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Balilaj geeft een lange en hoge pass. Hendrix rent richting de bal. Hendrix passt de bal met de wreef. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Shved rent richting de bal. Shved geeft een lange en hoge pass. Hendrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrix haalt uit met een fantastische trap. Van Avermaet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:15

89e minuut.
Shved is nu in balbezit. Shved met een sublieme pass. Hendrix rent richting de bal. Hendrix schiet op doel. Van Avermaet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Furnio 86%, FC KOEKOEK 14%.
SV Furnio - FC KOEKOEK 0:16