Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svk mechelen Club de Anvers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Daar is Uijtdebroeks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Keybus bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Keybus probeert naar een medespeler te passen. Despagne rent richting de bal. Despagne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Nevens is nu in balbezit. Nevens probeert naar een medespeler te passen. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nevens probeert naar een medespeler te passen. Brutsaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutsaert geeft de bal voor. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Butje is nu in balbezit. Nevens onderschept slim de pass. Nevens passt de bal zonder na te denken. Peels is nu in balbezit. Peels schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svk mechelen 53%, Club de Anvers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Svk mechelen - Club de Anvers 0:0

57e minuut.
Dillen is nu in balbezit. Schollen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dillen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uijtdebroeks zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dubourg rent richting de bal. Peels verovert de bal door een tackle van achteren. Peels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mollez trapt de bal weg van het doel. Anderson kopt de bal weg. Klungelig pakt Butje de bal. Nevens rent richting de bal. Nevens schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Nevens is nu in balbezit. Peels is nu in balbezit. Nevens rent richting de bal. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svk mechelen 47%, Club de Anvers 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Svk mechelen - Club de Anvers 0:0