Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shitterpool fc Dogs of War XI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
de Graaff met een sublieme pass. Turner rent richting de bal. Cambier speelt de bal door. Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - Dogs of War XI 1:0

13e minuut.
Deneuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier verovert de bal door een tackle van achteren. Cambier probeert naar een medespeler te passen. Matthys rent richting de bal. Matthys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - Dogs of War XI 2:0

16e minuut.
van Daele met de inworp. Deneuker rent richting de bal. Cambier maakt een afschuwelijke overtreding. Cambier is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
van Daele rent richting de bal. van Daele passt de bal zonder na te denken. Smaele rent richting de bal. Smaele schiet op doel. Verkoppen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - Dogs of War XI 2:1

20e minuut.
Delouvroy met de inworp. Bulteel bereikt de bal nog maar net als eerste. Moons begaat een overtreding. Moons krijgt een gele kaart.

22e minuut.
van Daele passt de bal in één keer door. Moons is nu in balbezit. Smaele rent richting de bal. Smaele haalt uit met een fantastische trap. Verkoppen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shitterpool fc - Dogs of War XI 2:2

24e minuut.
Bundervoet geeft de bal voor. Vandenbussche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delouvroy maakt een afschuwelijke overtreding. Delouvroy krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Verkoppen speelt de bal door. Matthys rent richting de bal. Kins bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys verovert de bal door een tackle van achteren. Matthys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bauts verovert de bal door een tackle van achteren. Bauts probeert naar een medespeler te passen. Smaele rent richting de bal. Moons bereikt de bal nog maar net als eerste. Moons schiet op doel. Verkoppen bokst de bal weg.

44e minuut.
Deneuker is nu in balbezit. Matthys is nu in balbezit. Deneuker rent richting de bal. Matthys verovert de bal door een tackle van achteren. Matthys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shitterpool fc 42%, Dogs of War XI 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shitterpool fc - Dogs of War XI 2:2

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Moons de bal onder controle te krijgen. Bulteel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulteel passt de bal met de wreef. Matthys rent richting de bal. Matthys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Bulteel bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele verovert de bal door een tackle van achteren. Croonenburg rent richting de bal. Smaele is nu in balbezit. Smaele draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - Dogs of War XI 2:3

52e minuut.
Turner is nu in balbezit. Moons begaat een overtreding. Turner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Heusch met een snel genomen vrije trap. Matthys is nu in balbezit. Matthys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Moons de bal. Deneuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turner krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Vandenbussche is nu in balbezit. Vandenbussche passt de bal met de wreef. Deneuker is nu in balbezit. Matthys verovert de bal door een tackle van achteren. Matthys schiet op doel. de Graaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Deneuker rent richting de bal. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner passt de bal met de wreef. Matthys is nu in balbezit. Matthys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shitterpool fc - Dogs of War XI 3:3

71e minuut.
Deneuker is nu in balbezit. Moons is nu in balbezit. Moons passt de bal in één keer door. Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - Dogs of War XI 4:3

76e minuut.
Croonenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Croonenburg geeft een lange en hoge pass. Resmann rent richting de bal. Matthys verovert de bal door een tackle van achteren. Matthys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
van Daele geeft de bal voor. Moons maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Bundervoet de bal. Libert rent richting de bal. Libert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shitterpool fc 48%, Dogs of War XI 52%.
shitterpool fc - Dogs of War XI 4:3