Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpic Malinois Club de Anvers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Craeymeersch kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruytjens met een snelle inworp. Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Anderson met een snelle inworp. Dillen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ruytjens de bal onder controle te krijgen. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
den Bosscher heeft problemen om de bal te vangen. Nevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels rent richting de bal. Peels draait met de bal, schiet en ... Berthelot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Thonet geeft een hoge lob. Inworp. Vanderelst met de inworp. Verhulst rent richting de bal. Verhulst haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Peels probeert naar een medespeler te passen. Nevens rent richting de bal. den Bosscher is nu in balbezit. Peels onderschept slim de pass. Peels haalt uit met een fantastische trap. Gillet bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic Malinois 74%, Club de Anvers 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpic Malinois - Club de Anvers 0:0

53e minuut.
Verhulst is nu in balbezit. Nevens rent richting de bal. Verhulst verovert de bal door een tackle van achteren. Verhulst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic Malinois - Club de Anvers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic Malinois 60%, Club de Anvers 40%.
Olimpic Malinois - Club de Anvers 1:0