Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svelta Tongeren Dogs of War XI
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
tragic Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bauts probeert naar een medespeler te passen. Moons bereikt de bal nog maar net als eerste. Moons probeert naar een medespeler te passen. Smaele is nu in balbezit. Smaele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bauts onderschept slim de pass. Bauts geeft een lange en hoge pass. Desreumeux heeft problemen om de bal te vangen. Moons bereikt de bal nog maar net als eerste. Moons schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Desreumeux de bal. Moons rent richting de bal. Moons passt de bal met de wreef. Smaele is nu in balbezit. Smaele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Tongeren - Dogs of War XI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Tongeren 50%, Dogs of War XI 50%.
Svelta Tongeren - Dogs of War XI 0:1

54e minuut.
Corvalle geeft een hoge lob. van Daele kopt de bal weg. Klungelig pakt Moons de bal. Smaele rent richting de bal. Smaele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Tongeren - Dogs of War XI 0:2

59e minuut.
de Graaff trapt de bal weg. van Daele rent richting de bal. van Daele geeft de bal voor. Corvalle rent richting de bal. Corvalle probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Tongeren 40%, Dogs of War XI 60%.
Svelta Tongeren - Dogs of War XI 0:2