Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winter FC shitterpool fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Turner met een sublieme pass. Durinck heeft problemen om de bal te vangen. Baré bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck verovert de bal door een tackle van achteren. Durinck haalt uit met een fantastische trap. Gheltiere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Turner kopt de bal weg. Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matthys raakt geblesseerd tijdens het duel. Durinck legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet geeft een hoge lob. Bervoets geeft een lange en hoge pass. Van Dyck rent richting de bal. Van Dyck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dewit rent richting de bal. Baré rent richting de bal. Durinck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durinck krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Durinck is nu in balbezit. Baré verovert de bal door een tackle van achteren. Durinck rent richting de bal. Baré verovert de bal door een tackle van achteren. Baré geeft een hoge lob. Verkoppen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Baré speelt de bal door. Bulteel rent richting de bal. Van Dyck onderschept slim de pass. Kins is nu in balbezit. Kins schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter FC 51%, shitterpool fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winter FC - shitterpool fc 0:0

65e minuut.
Turner heeft problemen om de bal te vangen. de Heusch rent richting de bal. Delen onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Delen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Croonenburg geeft een lange en hoge pass. Feuillette kan de bal niet met de borst controleren. Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys draait met de bal, schiet en ... Gheltiere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - shitterpool fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter FC 56%, shitterpool fc 44%.
Winter FC - shitterpool fc 0:1