Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Anvers Leuven
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Vandenbroucke rent richting de bal. Vandenbroucke geeft een hoge lob. van Meir probeert de bal aan de voet te houden. Campenaerts rent richting de bal. Campenaerts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Leuven 0:1

27e minuut.
VandenBosche kopt de bal weg. Uijtdebroeks probeert de bal aan de voet te houden. Campenaerts is nu in balbezit. Campenaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Leuven 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Anvers 58%, Leuven 42%.
Club de Anvers - Leuven 0:2

47e minuut.
Craeymeersch probeert naar een medespeler te passen. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Claessens is nu in balbezit. Peels onderschept slim de pass. Peels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Museeuw onderschept slim de pass. Claessens rent richting de bal. Claessens geeft een hoge lob. Campenaerts rent richting de bal. Campenaerts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vandenbroucke met een snelle inworp. Van Avermaet is nu in balbezit. Anderson is nu in balbezit. Van Avermaet verovert de bal door een tackle van achteren. Van Avermaet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Leuven 0:3

61e minuut.
Merckx geeft een hoge lob. Inworp. Booser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevens geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Merckx speelt de bal door. van Meir is nu in balbezit. Van Avermaet verovert de bal door een tackle van achteren. Van Avermaet haalt uit met een fantastische trap. Simpelaere maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Vandenbroucke kopt de bal weg. Merckx heeft problemen om de bal te vangen. Nevens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nevens krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Peels probeert de bal met de borst te controleren. Nevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Claessens zijn tegenspeler op de grond. Claessens krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Anvers 41%, Leuven 59%.
Club de Anvers - Leuven 0:3