Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shitterpool fc Svelta Tongeren
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen tragisch


4e minuut.
Cambier geeft de bal voor. Matthys heeft problemen om de bal te vangen. Moerman is nu in balbezit. Cambier verovert de bal door een tackle van achteren. Cambier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt de Heusch de bal. Corvalle geeft een lange en hoge pass. Soetaers kopt de bal weg. De Brul is nu in balbezit. De Brul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shitterpool fc 40%, Svelta Tongeren 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shitterpool fc - Svelta Tongeren 0:0

50e minuut.
Bulteel rent richting de bal. Groenweghe rent richting de bal. Bulteel onderschept slim de pass. Matthys rent richting de bal. Matthys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Heusch geeft een lange en hoge pass. Matthys rent richting de bal. Matthys schiet op doel. Garré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Daar is Groenweghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desreumeux is nu in balbezit. Desreumeux probeert naar een medespeler te passen. Coucquyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Coucquyt geeft een lange en hoge pass. Verkoppen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bulteel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulteel geeft een hoge lob. Inworp. Herpoel met een snelle inworp. Coucquyt geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bulteel is nu in balbezit. Bulteel passt de bal zonder na te denken. Taverne is nu in balbezit. Matthys rent richting de bal. Matthys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shitterpool fc 50%, Svelta Tongeren 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shitterpool fc - Svelta Tongeren 0:0