Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Anvers Kalisseklutsers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal met de wreef. Craeymeersch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Albrechts is nu in balbezit. Albrechts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Kalisseklutsers 0:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ernens met een snelle inworp. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert geeft de bal voor. Albrechts krijgt zijn hoofd ertegen. Simpelaere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Klungelig pakt Anderson de bal. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny probeert naar een medespeler te passen. Albrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrechts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Degraeve passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Uijtdebroeks de bal. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny schiet op doel. Simpelaere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Kalisseklutsers 0:2

44e minuut.
Cowie verovert de bal door een tackle van achteren. Cowie met een sublieme pass. Klungelig pakt Gumienny de bal. Gumienny geeft een hoge lob. Simpelaere probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Anvers 60%, Kalisseklutsers 40%.
Club de Anvers - Kalisseklutsers 0:2

62e minuut.
Degraeve is nu in balbezit. Degraeve passt de bal zonder na te denken. van Meir rent richting de bal. Albrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Albrechts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De Leenheer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hostyn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Anvers 69%, Kalisseklutsers 31%.
Club de Anvers - Kalisseklutsers 0:2