Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svk mechelen FC.Lumière
Normal Tactiek ZZ
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 30.8
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


14e minuut.
De Jonghe kan de bal niet met de borst controleren. De Jonghe geeft een hoge lob. Dubourg rent richting de bal. Lambert rent richting de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Brutsaert geeft een hoge lob. Uytterhaegen heeft problemen om de bal te vangen. Biesmans met een sublieme pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Mollez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biesmans bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC.Lumière 0:1

23e minuut.
Sobral rent richting de bal. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen geeft de bal voor. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral onderschept slim de pass. Sobral passt de bal zonder na te denken. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Uytterhaegen passt de bal zonder na te denken. Gorlani rent richting de bal. Gorlani passt de bal met de wreef. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svk mechelen 54%, FC.Lumière 46%.
Svk mechelen - FC.Lumière 0:1

51e minuut.
Vergaert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rosanero met de inworp. Čaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaruga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Biesmans probeert de bal met de borst te controleren. Gorlani rent richting de bal. Gorlani passt de bal in één keer door. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
van den Keybus rent richting de bal. De Decker speelt de bal door. Hiekkala bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Keybus is nu in balbezit. van den Keybus draait met de bal, schiet en ... Kozioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen geeft een hoge lob. Daar is Hiekkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Schollen rent richting de bal. Hiekkala is nu in balbezit. Schollen onderschept slim de pass. Schollen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lambert rent richting de bal. Lambert geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Brutsaert de bal onder controle te krijgen. Sobral bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svk mechelen 64%, FC.Lumière 36%.
Svk mechelen - FC.Lumière 0:1