Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KOEKOEK Dogs of War XI
poging Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 20.3
adequate Schieten average
average Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
de Kogel trapt de bal weg. Balilaj kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barrera de bal onder controle te krijgen. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Kins de bal. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kins onderschept slim de pass. Balilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Smaele is nu in balbezit. Anh Tùng rent richting de bal. Anh Tùng geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balilaj de bal. Balilaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barrera kopt de bal weg. Balilaj is nu in balbezit. Origi begaat een overtreding. Origi krijgt een gele kaart. Balilaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zuijderwijk wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Graaff trapt de bal weg. Barrera kopt de bal weg. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Dogs of War XI 1:0

23e minuut.
Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj speelt de bal door. Vandenbussche rent richting de bal. Barrera onderschept slim de pass. Barrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Origi speelt de bal door. Barrera rent richting de bal. Vandenbussche begaat een overtreding. Barrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sekin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOEKOEK 35%, Dogs of War XI 65%.
FC KOEKOEK - Dogs of War XI 1:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Graaff met een harde bal richting middenveld. Zuijderwijk kopt de bal weg. Klungelig pakt Balilaj de bal. Balilaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Socorro de bal. Smaele rent richting de bal. Met opzet legt Socorro zijn tegenspeler op de grond. Socorro krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Deneuker geeft een hoge lob. Klungelig pakt Socorro de bal. Socorro probeert naar een medespeler te passen. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Dogs of War XI 2:0

70e minuut.
Moons speelt de bal door. Inworp. Zuijderwijk met een snelle inworp. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lokma passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sekin de bal. Sekin speelt de bal door. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Anh Tùng kopt de bal weg. Origi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balilaj rent richting de bal. Balilaj draait met de bal, schiet en ... de Graaff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Dogs of War XI 3:0

81e minuut.
Sekin probeert naar een medespeler te passen. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert passt de bal met de wreef. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Dogs of War XI 4:0

86e minuut.
Barrera onderschept slim de pass. Barrera passt de bal met de wreef. Balilaj speelt de bal door. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - Dogs of War XI 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOEKOEK 35%, Dogs of War XI 65%.
FC KOEKOEK - Dogs of War XI 5:0