Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Furnio shitterpool fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Bundervoet met een sublieme pass. Gilbert probeert de bal met de borst te controleren. Cambier probeert naar een medespeler te passen. Matthys rent richting de bal. Matthys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Delouvroy rent richting de bal. Vandenbroucke begaat een overtreding. Delouvroy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulteel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Croonenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Uijtdebroeks verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert schiet op doel. Van Bulck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - shitterpool fc 1:0

33e minuut.
Vandenbroucke geeft de bal voor. Inworp. Delouvroy met een snelle inworp. Cambier is nu in balbezit. Cambier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Furnio 51%, shitterpool fc 49%.
SV Furnio - shitterpool fc 1:0

52e minuut.
Vandenbroucke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Croonenburg is nu in balbezit. Gilbert onderschept slim de pass. Uijtdebroeks rent richting de bal. Uijtdebroeks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Matthys is nu in balbezit. Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert geeft een lange en hoge pass. Uijtdebroeks rent richting de bal. Uijtdebroeks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - shitterpool fc 2:0

68e minuut.
Turner is nu in balbezit. Boonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boonen probeert naar een medespeler te passen. Uijtdebroeks rent richting de bal. Uijtdebroeks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
de Loore met de inworp. Gilbert geeft de bal voor. de Heusch rent richting de bal. Uijtdebroeks verovert de bal door een tackle van achteren. Uijtdebroeks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - shitterpool fc 3:0

71e minuut.
Bulteel geeft de bal voor. Philipsen geeft een lange en hoge pass. Croonenburg controleert de bal met de borst. Uijtdebroeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Uijtdebroeks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bundervoet passt de bal zonder na te denken. Cambier is nu in balbezit. Cambier passt de bal met de wreef. Matthys is nu in balbezit. Matthys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Furnio - shitterpool fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Furnio 45%, shitterpool fc 55%.
SV Furnio - shitterpool fc 3:1