Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winter FC Leuven
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Claessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Claessens geeft de bal voor. Campenaerts heeft problemen om de bal te vangen. Campenaerts haalt uit met een fantastische trap. Feuillette probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Van de Perre met een sublieme pass. Kins rent richting de bal. Kins passt de bal in één keer door. Daar is Van Dyck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Dyck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Van de Perre passt de bal met de wreef. Merckx rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Dyck. Van Dyck krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gheltiere probeert naar een medespeler te passen. Kins is nu in balbezit. Kins passt de bal zonder na te denken. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Uijtdebroeks met een snelle inworp. Van Avermaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Avermaet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - Leuven 0:1

22e minuut.
Bervoets rent richting de bal. Van Avermaet onderschept slim de pass. Baré rent richting de bal. Van Avermaet verovert de bal door een tackle van achteren. Van Avermaet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Claessens verovert de bal door een tackle van achteren. Claessens passt de bal in één keer door. Campenaerts rent richting de bal. Van Avermaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Avermaet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - Leuven 0:2

28e minuut.
Campenaerts raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uijtdebroeks komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Baré kan de bal niet met de borst controleren. Baré passt de bal met de wreef. Bervoets heeft problemen om de bal te vangen. Uijtdebroeks is nu in balbezit. Uijtdebroeks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter FC 76%, Leuven 24%.
Winter FC - Leuven 0:2

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Perre met de inworp. Kins geeft een hoge lob. Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Gilbert de bal onder controle te krijgen. Van de Perre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Perre geeft een lange en hoge pass. Van Dyck rent richting de bal. Van Dyck schiet op doel. Van Avermaet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Van Avermaet is nu in balbezit. Van Avermaet speelt de bal door. Van Dyck heeft problemen om de bal te vangen. Van Dyck haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vandenbroucke de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bailly geeft een lange en hoge pass. Gilbert rent richting de bal. Gilbert speelt de bal door. Uijtdebroeks is nu in balbezit. Uijtdebroeks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter FC 57%, Leuven 43%.
Winter FC - Leuven 0:2