Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svk mechelen Kalisseklutsers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Butje passt de bal zonder na te denken. Deschacht rent richting de bal. Deschacht speelt de bal door. Despagne is nu in balbezit. Despagne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Deschacht is nu in balbezit. Gumienny verovert de bal door een tackle van achteren. Gumienny met een sublieme pass. Albrechts is nu in balbezit. Albrechts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
D`Heuvaert met een snelle inworp. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny passt de bal in één keer door. Degraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degraeve schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
van den Keybus onderschept slim de pass. van den Keybus met een sublieme pass. Despagne kan de bal niet met de borst controleren. Despagne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - Kalisseklutsers 1:0

31e minuut.
Vergaert met een snelle inworp. Klungelig pakt Butje de bal. Gumienny maakt een afschuwelijke overtreding. Gumienny krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De Leenheer met een sublieme pass. Albrechts rent richting de bal. Albrechts passt de bal met de wreef. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Degraeve kopt de bal weg. Vergaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie probeert naar een medespeler te passen. Albrechts rent richting de bal. Albrechts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svk mechelen - Kalisseklutsers 1:1

40e minuut.
Schollen onderschept slim de pass. Schollen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ryckeghem de bal. Despagne rent richting de bal. Despagne haalt uit met een fantastische trap. Verkammen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - Kalisseklutsers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svk mechelen 56%, Kalisseklutsers 44%.
Svk mechelen - Kalisseklutsers 2:1

55e minuut.
Albrechts is nu in balbezit. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrechts is nu in balbezit. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vanderschelden verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Heuvaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gumienny is nu in balbezit. Gumienny passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vanderschelden de bal. Albrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrechts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svk mechelen - Kalisseklutsers 2:2

67e minuut.
Vanderschelden rent richting de bal. Deschacht is nu in balbezit. Gumienny verovert de bal door een tackle van achteren. Albrechts is nu in balbezit. Albrechts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
van den Keybus passt de bal in één keer door. Ryckeghem rent richting de bal. Despagne begaat een overtreding. Ryckeghem roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ryckeghem kan niet meer verder spelen. Hayen komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Degraeve met een sublieme pass. Butje heeft problemen om de bal te vangen. Albrechts is nu in balbezit. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svk mechelen 64%, Kalisseklutsers 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Svk mechelen - Kalisseklutsers 2:2